Jump to content

Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns voegen zich bij line-up FunX Music Awards


de redactie

84 views

FunX-dj Fernando Halman heeft zojuist aangekondigd dat Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns op donderdag 30 mei zullen optreden tijdens de FunX Music Awards. Hiermee is de line-up voor de awardshow compleet, nadat eerder al bekend was gemaakt dat Jonna Fraser, CHO en Reanny zullen optreden.


De FunX Music Awards, gepresenteerd door Fernando Halman en Soundos El Ahmadi, zullen die avond worden bijgewoond door onder andere Yeliz Cicek, Alkan Coklu, Keizer en Lovella Telesford. Tot donderdag 30 mei om 17:00 uur hebben fans de kans om te stemmen op hun favorieten via FunX.nl/awards.


Behind The Beat
In de mini-documentaireserie Behind The Beat volgt presentatrice Ouassima Tajmout artiesten in aanloop naar de FunX Music Awards. De eerste aflevering concentreert zich op Reanny, genomineerd in de categorie Next Best en tevens optredend tijdens de awardshow. Kijkers krijgen een kijkje achter de schermen, van haar dagelijkse leven tot aan de repetities voor de FunX Music Awards. Behind The Beat is te zien op het YouTube-kanaal van FunX vanaf dinsdag 28 mei. Een andere aflevering wordt uitgebracht na de FunX Music Awards op donderdag 30 mei. De persoon die Ouassima daar volgt blijft tot die tijd een verrassing.


Over FunX Music Awards
De FunX Music Awards zijn de vooraanstaande muziekprijzen van jong Nederland, ter ere van de beste MC's, zangers en dj's van eigen bodem. Dit jaar worden de awards voor de elfde keer uitgereikt en de winnaars worden bepaald door het publiek van NPO FunX. Gedurende ruim twee weken kunnen zij stemmen op hun favoriete artiesten in diverse categorieën, waaronder Artist of the Year, Best Song en Next Best. Voor meer informatie: FunX.nl/awards.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.