Spring naar bijdragen

Danny Makkelie voor derde keer op rij verkozen tot 'Beste scheidsrechter van het jaar'


de redactie

122 weergaven

Voetbalscheidsrechter Danny Makkelie is door de redactie van sportzender ALLsportsradio voor het derde seizoen op rij verkozen tot 'By VAR de beste scheidsrechter van het jaar'. Makkelie werd wederom geroemd om zijn consistentie en stabiliteit als scheidsrechter in de Eredivisie. Met een eindcijfer van 6,0 stond hij onbetwistbaar aan de top, gevolgd door Serdar Gözübüyük (5,8) en Allard Lindhout (5,7).


Makkelie reageerde verheugd: “Het is een grote eer om voor de derde keer op rij de prestigieuze ALLsportsradio trofee voor Scheidsrechter van het Jaar in ontvangst te nemen. Deze erkenning is niet alleen een waardering voor mijn persoonlijke prestaties, maar ook een moment van reflectie op een succesvol seizoen. Dit succes heb ik mede te danken aan de uitstekende samenwerking met mijn teamgenoten Hessel Steegstra en Jan de Vries. Ik wil ALLsportsradio en in het bijzonder Mario van der Ende bedanken voor deze mooie prijs”.


Wekelijkse Beoordelingen
De redactie van ALLsportsradio beoordeelt wekelijks samen met oud-internationaal scheidsrechter Mario van der Ende de prestaties van scheidsrechters in de Eredivisie. Elke week ontvangen de scheidsrechters een rapportcijfer op basis van criteria zoals acceptatie door spelers, spelinzicht, spelregeltoepassing, waarnemingsvermogen, kaartenbeleid, besluitvaardigheid, en leiderschap. De scheidsrechter met het hoogste gemiddelde cijfer aan het einde van het seizoen wordt uitgeroepen tot ‘By VAR de beste scheidsrechter van het jaar’.


ALLsportsradio
ALLsportsradio is een toonaangevende online sportzender in Nederland die aandacht besteedt aan zowel bekende als minder bekende sporten. Hiermee biedt de zender een platform voor sporten die doorgaans weinig media-aandacht krijgen.


Afbeelding: Danny Makkelie (foto Soccrates Images/ALLsportsradio)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.