Spring naar bijdragen

De 538 Ochtendshow viert éénjarig jubileum met jubileumuitzending en tweede plek in luistercijfers


de redactie

155 weergaven

Vandaag viert De 538 Ochtendshow met Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen hun éénjarig jubileum op Radio 538. De show heeft in een jaar tijd een opmerkelijke groei doorgemaakt en is gestegen naar de tweede meest beluisterde ochtendshow van Nederland.


De 538 Ochtendshow begon een jaar geleden en heeft sindsdien een indrukwekkende stijging in luistercijfers laten zien, met een groei van 58%. Het programma is daardoor van de vierde naar de tweede plek in het Nederlandse radiolandschap gestegen. 


Dave Minneboo, programmadirecteur van Radio 538, spreekt van een ongekend succes: “Het succes van De 538 Ochtendshow met Tim, Rick, Niels en Florentien is ongekend. Direct bij de start zorgde het programma voor een flinke stijging van de luistercijfers. In één jaar tijd is dit uiteindelijk gegroeid met 58%. Een prachtige prestatie! De winst van de Gouden RadioRing na slechts een half jaar was een prachtige boodschap van de luisteraar bij wie het programma goed in de smaak valt en dat is ook te zien in het luisteronderzoek. Vanochtend vieren we een feestje met de jubileumuitzending, maar dat is het voor het team, onze luisteraars en mijzelf eigenlijk iedere dag met deze krachtige show!”


Elke werkdag van 06:00 uur tot 10:00 uur zorgen Tim, Rick, Niels en Florentien voor een energieke start van de dag met nieuws, interviews met politici, gesprekken met bekende Nederlanders en populaire segmenten zoals ‘Begin De Dag Met Een Mooi Bedrag’ en ‘Lekker Naar De Wekker’. In januari werd de show bekroond met de Gouden RadioRing voor beste radioprogramma van Nederland, en Tim Klijn won de Ring voor Beste Presentator.


Het team viert vandaag hun eerste jaar met een speciale jubileumuitzending vanuit 'De 538 Ochtendkroeg'. Luisteraars kunnen genieten van livemuziek, humor van moppentapper Arie en gezellige sfeer met hapjes en drankjes. Deze feestelijke uitzending benadrukt het succes en de populariteit van de show.

 

Top3ochtendshowvanNederland-week21.png.c8d62af5d5c3970e1d4eaaef32dc20d5.png
Bron: NMO/Ipsos, ma-vr 06.00-10.00 uur, 20-49 jaar, week 1 t/m week 21 2024 vs. week 21 2023


Afbeelding: Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen (foto Radio 538)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.