Jump to content

Radio 538 blijft Official Supporter van de KNVB


de redactie

90 views

Als Official Supporter blijft Radio 538 ook in 2024 en 2025 de exclusieve radiopartner van de KNVB. De samenwerking omvat niet alleen evenementen zoals EURO2024 en de thuiswedstrijden van zowel het Nederlands elftal als de OranjeLeeuwinnen, maar ook de productie van exclusieve content.


Dave Minneboo, Creative Director Talpa Network, verklaart: “Na twintig jaar zijn de KNVB en Radio 538 bijna onafscheidelijk. Toch is de contractverlenging iedere keer weer een moment waarop we ons beseffen hoe trots we zijn op dit partnership. Naast dat Radio 538 groen paars is, kleuren we ook oranje met onder andere 538 Koningsdag, een locatie-uitzending vanaf de Dutch Grand Prix én op de momenten dat het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen in actie komen. Dit jaar reizen we tijdens het EK met onze luisteraars achter het Nederlands elftal aan naar Duitsland en brengen we de oranjegekte via de radio over naar Nederland. Onze luisteraars en dj's kijken daar ontzettend naar uit. De match tussen Radio 538 en de KNVB is al jaren succesvol en we zijn blij te kunnen aankondigen dat we opnieuw in de verlenging gaan met elkaar!”


Crossmediale uitbreiding van samenwerking
Joost Brakel, CEO van Talpa Network, benadrukt de crossmediale mogelijkheden die het netwerk biedt: "Ons medianetwerk van merken en kanalen biedt de mogelijkheid voor partners om een verhaal crossmediaal groot te maken. Zo ook voor de KNVB. Samen met hen hebben we gekeken naar de beste fit binnen ons netwerk. Zo gaat De 538 Middagshow met Frank Dane tijdens het EK live radio maken vanuit Duitsland en hebben we het programma Wij Houden van Oranje ontwikkeld waarin SBS6 met voetbalminnend Nederland het elftal uitzwaait. Ook is er in Vandaag Inside, Hart van Nederland en Shownieuws veel aandacht voor de verrichtingen van het Nederlands voetbal. Met deze uitrol van de samenwerking via onze verschillende merken en kanalen, verbinden we Nederland aan de KNVB en bereiken we daarmee samen meer.”


Commerciële samenwerking
Dave Dekker, directeur commercie KNVB, licht toe: "Een goede samenwerking tussen partijen zorgt ervoor dat je het twintig jaar met elkaar volhoudt. We zijn dan ook blij dat we al zo lang met een stabiele en betrouwbare partner als Radio 538 in zee zijn. Grote toernooien zijn altijd mooie momenten waarop dit soort partnerships extra zichtbaarheid krijgt en dat zal in Duitsland geen uitzondering zijn. Radio 538 zal een prominente rol spelen op de fanzones en tijdens de fanparades, onder andere door live radio vanaf locatie uit te zenden. De uitbreiding van dit partnership naar andere merken van Talpa Network biedt bovendien prachtige kansen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de uitzendingen van de Oranjezomer op de KNVB Campus en de lancering van de gezamenlijke Oranje-player in de Oranje App. We verwachten de komende jaren nog veel moois van dit partnership."


De vernieuwde samenwerking tussen de KNVB en Talpa Network belooft een versterking van de verbinding tussen het Nederlands voetbal en zijn fans, met tal van evenementen en crossmediale initiatieven om naar uit te kijken.

 

Afbeelding:  De 538 Middagshow (foto Radio 538)

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.