Spring naar bijdragen

The Boom Room viert 10-jarig jubileum op SLAM!


de redactie

132 weergaven

Het toonaangevende SLAM!-programma The Boom Room viert vandaag zijn 10-jarig jubileum. Radio-dj Gijs Alkemade ontvangt al een decennium lang elke zaterdagavond de grootste house- en techno-artiesten uit binnen- en buitenland. Het programma heeft ook bijgedragen aan de doorbraak van opkomende dj's, zoals Reinier Zonneveld.


Alkemade uitte zijn trots over het succes van het programma: "Ik ben heel trots op wat we de afgelopen tien jaar neergezet hebben om een begrip te worden in de house- en technoscene. Voor veel dj's is het fijn thuiskomen. We kunnen dus met recht zeggen dat we al 10 jaar 'linksvoor' staan. Want dat is voor mij de beste plek op het feestje."


The Boom Room heeft zich ontwikkeld tot het meest toonaangevende programma voor house en techno op de Nederlandse radio. Bekende artiesten als Tinlicker, Colin Benders, Mathew Jonson en Pan-Pot komen regelmatig langs. In 2021 werd The Boom Room genomineerd voor de Gouden RadioRing voor beste programma.


The Boom Room is aanstaande zaterdag vanaf 20:00 uur live te volgen op SLAM! De hele maand juni zendt het programma live uit vanaf verschillende locaties. Vorige week gebeurde dit vanuit Colorado Charlie met Eelke Kleijn. Op 15 juni zendt het programma uit vanaf Mystic Garden, met dj's als Olympe, Space92 en Georgia Angiuli. Op 29 juni wordt vier uur van de set van dj Colyn live uitgezonden vanaf Thuishaven in Amsterdam.


Afbeelding: The Boom Room-dj Gijs Alkemade (foto SLAM!)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.