Jump to content

NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000 vandaag van start


de redactie

150 views

Vandaag is de NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000 van start gegaan, de allereerste hitlijst op de experimentele zender NPO BLEND. Luisteraars hebben de afgelopen week gestemd op hun favoriete hiphop- en R&B-nummers, en nu is het aftellen naar de nummer 1 begonnen. De lijst bevat iconische artiesten zoals Erykah Badu, Lauryn Hill, Dr. Dre, evenals Nederlandse acts zoals Arnhemgewijs, Extince en Postmen.


De uitzendingen zijn te beluisteren van maandag tot en met donderdag tussen 07:00 en 20:00 uur, en op vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Gedurende deze week kan er nog gestemd worden op de top vijf via het NPO BLEND Instagram-account. De vijf kanshebbers zijn:

  • Beyoncé Ft. Jay-Z - Crazy In Love
  • Blackstreet Ft. Dr. Dre & Queen Penn - No Diggity
  • Lauryn Hill - Doo Wop (That Thing)
  • Postmen - Cocktail
  • Def Rhymz Ft. Lloyd De Meza - Schudden

Naast deze top vijf biedt de lijst een breed scala aan hits die elders op de Nederlandse radio zelden te horen zijn. Opvallend is dat bijna de helft van de nummers, meer dan 400 tracks, door vrouwelijke artiesten zijn gemaakt.


Van maandag tot en met donderdag is er tussen 20:00 en 21:00 uur een mix van de grootste hits van de dag te horen. Op vrijdag sluit de week af met een officiële Top 1000 afterparty, gepresenteerd door Shay & Friends.


Over NPO BLEND
NPO BLEND is een pilot van de publieke omroep, die minimaal een jaar te beluisteren is via NPO Luister, DAB+ en npoblend.nl. De zender richt zich op de generatie die met NPO FunX is opgegroeid en nu een volwassen geluid wil horen. NPO BLEND biedt een gevarieerde mix van R&B, afro, neo soul, hiphop en classics uit de nineties en zeroes. Gepresenteerde programma’s bevatten nieuws, cultuur en verhalen die relevant zijn voor luisteraars tussen de 35 en 54 jaar. Voor meer informatie, bezoek npoblend.nl.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.