Jump to content

MNM ondersteunt studenten tijdens examens drie weken live vanuit de MNM Blokhut in Leuven


de redactie

191 views

De examenperiode, vol stress en slapeloze nachten, is weer aangebroken. Terwijl studenten uitkijken naar de zomervakantie, staat MNM klaar om hen te ondersteunen met live-uitzendingen vanuit De MNM Blokhut op de Grote Markt in Leuven. Dit initiatief, genaamd "Samen Erdoor," maakt de laatste loodjes richting de zomer niet alleen draaglijk, maar zelfs leuk.


Ondersteuning voor studenten
Steven Lemmens, nethoofd MNM, benadrukt de inzet van MNM voor hun jonge luisteraars: "MNM spant zich elke dag opnieuw in om onze jonge luisteraars te ondersteunen. We begrijpen hoe zwaar de examenperiode kan zijn voor studenten en staan daarom klaar om hen door de laatste weken voor de zomer te loodsen met Samen Erdoor. Met live-uitzendingen vanuit De MNM Blokhut zorgen onze dj's voor de perfecte pauzemomenten, muziekverzoeken en ontspanning. Zo worden de laatste loodjes richting de zomer niet alleen draaglijk, maar zelfs leuk!"


Dagelijkse Live-uitzendingen
Van 10 tot 28 juni zullen MNM-dj's Dorianne, Laurens, Jaël, Manu, Charlotte, Esther en Alexandra elke dag uitzenden vanaf de Grote Markt in Leuven. Elke weekdag van 16:00 tot 22:00 uur en in het weekend al vanaf de middag staan ze klaar om studenten door hun blokperiode te helpen.


Pauzemomenten en Entertainment
De dj's van MNM zorgen regelmatig voor pauzemomenten waarin studenten hun favoriete liedjes kunnen aanvragen. Reporters Sander en Laura zullen op pad gaan om studenten de beste blokpauze te bezorgen. 's Avonds zorgen artiesten zoals Omdat Het Kan, Nina Black en MNM Start To DJ-winnaar Mars voor ontspanning. Bovendien deelt MNM tickets uit voor evenementen zoals Tomorrowland en Disneyland Parijs.


Exclusieve Showcase van Aaron Blommaert
Op 20 juni biedt MNM een exclusieve showcase van Aaron Blommaert in Leuven, waarvoor luisteraars tickets kunnen winnen door naar "Samen Erdoor" te luisteren.


Samen Erdoor op VRT MAX
Op het MNM-kanaal van VRT MAX kunnen studenten ook terecht voor ontspannende content. Silke en de Thuis lofi-beats houden hen gezelschap tijdens het studeren, en op het YouTube-kanaal van VRT MAX kunnen studenten genieten van nostalgische reeksen zoals W817 en Kulderzipken als perfecte pauzemomenten.


Met "Samen Erdoor" wil MNM ervoor zorgen dat de examenperiode niet alleen draaglijk, maar ook leuk wordt voor alle studenten.


Afbeelding: Reporters Sander en Laura (foto MNN)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.