Spring naar bijdragen

MNM ondersteunt studenten tijdens examens drie weken live vanuit de MNM Blokhut in Leuven


de redactie

299 weergaven

De examenperiode, vol stress en slapeloze nachten, is weer aangebroken. Terwijl studenten uitkijken naar de zomervakantie, staat MNM klaar om hen te ondersteunen met live-uitzendingen vanuit De MNM Blokhut op de Grote Markt in Leuven. Dit initiatief, genaamd "Samen Erdoor," maakt de laatste loodjes richting de zomer niet alleen draaglijk, maar zelfs leuk.


Ondersteuning voor studenten
Steven Lemmens, nethoofd MNM, benadrukt de inzet van MNM voor hun jonge luisteraars: "MNM spant zich elke dag opnieuw in om onze jonge luisteraars te ondersteunen. We begrijpen hoe zwaar de examenperiode kan zijn voor studenten en staan daarom klaar om hen door de laatste weken voor de zomer te loodsen met Samen Erdoor. Met live-uitzendingen vanuit De MNM Blokhut zorgen onze dj's voor de perfecte pauzemomenten, muziekverzoeken en ontspanning. Zo worden de laatste loodjes richting de zomer niet alleen draaglijk, maar zelfs leuk!"


Dagelijkse Live-uitzendingen
Van 10 tot 28 juni zullen MNM-dj's Dorianne, Laurens, Jaël, Manu, Charlotte, Esther en Alexandra elke dag uitzenden vanaf de Grote Markt in Leuven. Elke weekdag van 16:00 tot 22:00 uur en in het weekend al vanaf de middag staan ze klaar om studenten door hun blokperiode te helpen.


Pauzemomenten en Entertainment
De dj's van MNM zorgen regelmatig voor pauzemomenten waarin studenten hun favoriete liedjes kunnen aanvragen. Reporters Sander en Laura zullen op pad gaan om studenten de beste blokpauze te bezorgen. 's Avonds zorgen artiesten zoals Omdat Het Kan, Nina Black en MNM Start To DJ-winnaar Mars voor ontspanning. Bovendien deelt MNM tickets uit voor evenementen zoals Tomorrowland en Disneyland Parijs.


Exclusieve Showcase van Aaron Blommaert
Op 20 juni biedt MNM een exclusieve showcase van Aaron Blommaert in Leuven, waarvoor luisteraars tickets kunnen winnen door naar "Samen Erdoor" te luisteren.


Samen Erdoor op VRT MAX
Op het MNM-kanaal van VRT MAX kunnen studenten ook terecht voor ontspannende content. Silke en de Thuis lofi-beats houden hen gezelschap tijdens het studeren, en op het YouTube-kanaal van VRT MAX kunnen studenten genieten van nostalgische reeksen zoals W817 en Kulderzipken als perfecte pauzemomenten.


Met "Samen Erdoor" wil MNM ervoor zorgen dat de examenperiode niet alleen draaglijk, maar ook leuk wordt voor alle studenten.


Afbeelding: Reporters Sander en Laura (foto MNN)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.