Jump to content

Kawtar & Keyaert nemen afscheid van MNM Ochtendshow met elke dag live-muziek en verrassende gasten 


de redactie

169 views

Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert hebben vandaag aangekondigd dat zij na drie seizoenen stoppen met de ochtendshow op MNM. Tot het begin van de zomer blijven Kawtar en Robin elke dag te horen. Hun laatste uitzending is op vrijdag 28 juni, waarin zij samen met de luisteraars afscheid nemen.


Robin Keyaert kijkt met dankbaarheid terug op de afgelopen drie seizoenen. "De voorbije 3 seizoenen waren een waanzinnig avontuur. Ik ben extreem dankbaar dat ik samen met Kawtar de luisteraar mocht wakker maken. Dat is een voorrecht en iets wat ik voor altijd zal koesteren. Nu is het tijd voor andere dingen en dat ik op 2 september mijn dochter zelf aan de schoolpoort kan afzetten voor haar eerste schooldag, daar word ik heel gelukkig van."


Kawtar Ehlalouch voegt daaraan toe: "Ik heb mij de afgelopen jaren ongelooflijk hard geamuseerd in de ochtendshow. Maar na vijf jaar vroeg opstaan is het tijd voor iets anders bij MNM. Ik ben superblij dat ik in de toekomst nog nieuwe herinneringen mag maken met alle luisteraars. Maar nu eerst nog focussen op de laatste extra speciale shows en dan eens goed slapen."


Drie seizoenen Kawtar & Keyaert
Kawtar begon in september 2019 bij MNM, eerst naast Peter Van de Veire. Sinds 16 april 2022 presenteerde zij de ochtendshow samen met Robin Keyaert. Het duo bracht de luisteraars elke ochtend de juiste muziek, nieuws en humor.


Afscheid in stijl
De laatste week van hun ochtendshow belooft bijzonder te worden, met elke dag live-muziek van bekende Belgische artiesten. Op vrijdag 28 juni brengt Clouseau het favoriete nummer van de gasten uit de podcast "22 minuten stomme vragen". Daarnaast worden Kawtar en Robin dagelijks verrast door onaangekondigde gasten.


Na de zomer blijven Kawtar en Robin belangrijke stemmen bij MNM. Details over hun nieuwe programma’s en de nieuwe ochtendshow worden aan het eind van de zomer bekendgemaakt.


Feestelijk afscheid
Kawtar en Robin nodigen iedereen uit om de laatste afleveringen niet te missen. Morgen organiseren ze een picknick voor de MNM-luisteraars, met live muziek van Berre. Stem af op MNM voor een feestelijk afscheid van Kawtar & Keyaert in de ochtend.

 

Afbeelding: Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert (foto MNM)

  • reaction_title_1 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.