Jump to content

Willy zorgt voor de zomersoundtrack: kinderliedjes in een rockjasje en live radio vanuit Museum M Leuven


de redactie

165 views

Deze zomer biedt radiozender Willy een unieke muzikale ervaring voor zowel jong als oud. Met artiesten zoals School is Cool en Mauro krijgen bekende kinderliedjes een verfrissende rockmake-over. Daarnaast strijkt Willy opnieuw neer in Museum M Leuven voor een programma vol live radio, muziek en bijzondere evenementen.


Rockende Kinderliedjes
Kinderliedjes zoals 'Al die willen te kaap’ren varen', 'Dikkertje Dap' en 'Hinkey-Pinkey' worden deze zomer in een nieuw jasje gestoken door artiesten als School is Cool, Mauro, High Hi, Sloper, Oproer en Jasper Steverlinck. Vanaf maandag 17 juni zijn deze vernieuwde nummers beschikbaar via de Willy-app en Willy.radio. Dit initiatief maakt lange autoritten met kinderen een stuk aangenamer met een mix van rock en indiepop.


De eerste release is een rockversie van 'Hinkey-Pinkey' door Mauro Pawlowski, nu te beluisteren via Willy.


Live radio en evenementen vanuit Museum M Leuven
Van 1 juli tot 30 augustus neemt Willy voor het tweede jaar op rij Museum M Leuven over. Dit omvat live radio-uitzendingen, concerten en unieke evenementen, waaronder een muziekquiz georganiseerd door Willy-dj Marcel Vanthilt. Donderdagen staan in het teken van gratis afterwork dj-sets en optredens van onder andere Johannes Is Zijn Naam, Lightspeed en Ratmosphere.


Daarnaast neemt radiomaker Luc Janssen de luisteraars op vrijdag 5 en 19 juli en 23 en 30 augustus mee op een muzikale reis door zijn platencollectie tijdens Cover Story De Lux. Hij verkent zijn muzikale verleden met bijzondere platenhoezen en verhalen uit de post-punk en industrial periode van de jaren '80 tot nu.


De live uitzendingen van Willy op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn onderdeel van de Zomer van M, waar bezoekers kunnen genieten van een verfrissende mix van muziek en cultuur.
 

Afbeelding: Mauro Pawlowski (foto Willy)

  • reaction_title_1 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.