Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    2276
  • opmerkingen
    230
  • weergaven
    38031

Auteurs van dit blog

JayJay Boske drie weken sidekick op SLAM!

de redactie

161 weergaven

Slam!.png.bc7c98dd484a509c466870cbd6a50a1f.pngPresentator en programmamaker JayJay Boske is vanaf vandaag drie weken lang te horen als co-host van het radioprogramma Bij Igmar op SLAM!. Elke avond presenteert hij samen met dj Igmar Felicia tussen 19:00 en 22:00 uur de avondshow.

 

JayJay is sinds de start van Bij Igmar een vriend van de show en deze zomer hoor je hem in de rol van sidekick op SLAM!. De tv-presentator, YouTuber en ex-rugbyspeler is geen onbekende in de radiowereld; In het verleden maakte hij samen met Eddy Zoey al radio bij de publieke omroep.


JayJay Boske: “Ik ben ooit begonnen bij de radio en nu heb ik de eer om 3 weken radio te mogen maken bij de tofste radioshow van de wereld, Bij Igmar op SLAM!.0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.