Jump to content

Jozef Segers


Recommended Posts

Al jarenlang ben ik op zoek naar een oude kennis van me uit Antwerpen, Jozef Segers. Hij was, net als ik, een groot liefhebber van zeezenders en ik leerde hem in 1972 kennen en we wisselden regelmatig geluidsbanden met elkaar uit. In 1977 werd Jozef de distributeur van "Music Radio Promotions" en verkocht hij boeken, T-shirts, platen, cassette's en wat al niet meer betreffende zeezenders.

Als ik iets bij hem kocht dan haalde ik dat bij hem in Antwerpen op, met de trein naar Roosendaal en van daaruit naar Antwerpen waar Jozef mij dan van het station ophaalde, en dan hadden we een hele gezellige bij hem thuis, samen met zijn lieve vrouw Louisette, die echter zo plat "Aantwerrups" sprak dat ik haar nauwelijks verstond :(. Ons contact duurde tot medio de jaren 80 en toen was Jozef nergens meer te traceren. Later heb ik nog wel vernomen dat ie ergens in Zuid Afrika zou zitten omdat hij wat "contacten had gehad met dubieuze personen" maar dat is enkel giswerk gebleven.

Is er iemand die misschien weet hoe het verder met Jozef is gegaan, en vooral waar hij inmiddels verblijft? Jozef zal nu ergens tussen de 75 en 78 jaar zijn..

Ik zou het toch leuk vinden als ik in elk geval te weten zou komen hoe het na de jaren 80 met hem gegaan is..

Bijgesloten een foto van Jozef Segers (met beige regenjas en foto toestel) en mij ( blauwe jas en fototoestel) aan boord van de Mebo-2 in December 1975. De foto is gemaakt door Douwe Dijkstra.

Groet

Henk Kruize

75-12-26 mebo-2 generator ruimte.jpg

 • Like 2
 • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Bedankt Harm,

Ik weet dat Douwe Dijkstra een jaar of 4 geleden ook al eens naar hem gezocht heeft, maar zonder resultaat.

Kijk, veel "radio fans" waarmee ik in de jaren 70 en 80 contact had zijn nog "in het wereldje"  blijven hangen en duiken regelmatig op in forums net als dit... en daarom vind ik het jammer dat ik Jozef niet meer kan traceren, het was een hele goede en leuke vent..

 

Maar bedankt voor de tip Harm

Henk Kruize

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


 • Ondersteun Radiotrefpunt!

  Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

 • Recently Browsing

  • No registered users viewing this page.
 • Member Statistics

  • Total Members
   5,749
  • Most Online
   2,923

  Newest Member
  reeltoreel
  Joined
×
×
 • Create New...