Jump to content

Luistertip - Vanavond 25 juni 20.00-00.00 Radio Veronica, speciale 'Veteranen-uitzending'


Samba-boy

Recommended Posts

20 uur geleden zei JacChicago:

De uren zijn via de site van radio Veronica terug te luisteren  (zaterdag van 20.00 tot 21.00 uur en van 21.00 uur tot 24.00 uur).  Ik heb de uren ook wel opgenomen, maar dan moet ik er nog wel even alle reclameblokken en het nieuws uitknippen.

 

Dit was voor mij de eerste keer dat ik met geen mogelijkheid de juiste uitzending kon terugvinden op die site. Slecht aangegeven daar. Zelfs met deze uitleg kom ik er niet uit.

  • reaction_title_1 2
  • reaction_title_2 1
Link to comment
Share on other sites

Op 28-6-2022 om 00:15 zei PowerMusic:

Je komt er door op Arjan Snijders te klikken en dat moet je de laatste aflevering zien die overigens heel abrupt wordt afgekapt. Het eerste uur heb ik ook niet op de site kunnen vinden.

Aaaah, good old geautomatiseerde podcast-makerij, ja. Extra geestig om te weten is dat over drie maanden, dit de enige audio-opname van het programma is die je nog in de archieven binnen de muren van Talpa Network gaat kunnen vinden. Maar misschien vertel ik nu iets teveel inside info.

 

Ik ben blij met Radio Trefpunt en de mensen hier die zelf hun tuner, recorder en hun hoofd(!) erbij houden als er programma's worden uitgezonden, en zorgen dat er wel gewoon een volledige opname voor de toekomst bewaard blijft. Ik ben ook redelijk met stomheid geslagen dat er niet gewoon een videofragment online is verschenen van het moment dat Tineke door Rob on air wordt benaderd voor Vintage Veronica. Heel raar.

Edited by Samba-boy
  • reaction_title_1 2
  • reaction_title_2 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.