Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/26/2020 in Blog Comments

 1. Al je de zin goed leest inzake Mi Amigo ga je hopelijk begrijpen dat het betrekking heeft op de periode dat de Top 40 eveneens op Mi Amigo was te beluisteren. Dus dat er sprake was van dubbele uitzending.
  5 points
 2. Waarom zou ik voor zoiets in hemelsnaam een wekker zetten om 4 uur?
  4 points
 3. Afgezien van alles...................document of niet. Ik weet wel dat er een hoop heisa was. En dat het de bedoeling was om de Top 40 uit te zenden als overgangsperiode naar een eigen lijst. En dan kon er gewoon aandacht blijven voor de top 40 net zo lang totdat de VOO zendtijd had. Maar dat was nogal onduidelijk. En voor Hans; je schrijft: "De exploitatie werd eind 1974 overgenomen door opgerichte Stichting Nederlandse Top 40. " Dat was in de eerste week van september en niet eind 1974 want dat is zo'n rekbaar begrip. Lee
  3 points
 4. Terechte kanttekening, Edwin. Spits is sowieso een overgewaardeerd baasje, is mijn bescheiden mening.
  2 points
 5. In de Telegraaf van 19 maart 1975 lees ik: TROS Top-veertig moet verdwijnen. Nederlands populairste radioprogramma van dit ogenblik, de Tros Top-veertig, met een half miljoen luisteraars meer dan de NOS Top-Dertig, is gedoemd te verdwijnen. De programma- Coordinatie Commissie Radio van de NOS heeft de Tros gevraagd om dit donderdagmiddagprogramma op Hilversum III waarop door de Nederlandse platenhandel wordt ingekocht, met ingang van 1 mei te be-eindigen. Op 26-3-1975 kondigt de Tros aan in beroep te gaan bij de NOS: Tros vecht tot bittere einde voor haar "Top 40".
  2 points
 6. Staat er niet Hans. Je bent in de war. "We nemen een blik op het radiogebeuren in de eerste maanden van het jaar 1969. Rond die tijd was het voor de jeugd wat karig geworden als het ging om hun favoriete radiostations. Nadat in augustus 1967 het merendeel van de Engelstalige zeezenders uit de ether was verdwenen, waren alleen nog Radio Veronica en Radio Caroline actief vanaf internationale wateren."
  1 point
 7. In de eerste maanden van 1969 was Radio Caroline niet meer actief Hans.
  1 point
 8. Vooral de opm. van Jan de Troye: "Dat wil niet zeggen dat alle soul, pop, beat en hoe het dan ook heten mag, gaat verdwijnen. " laat zien dat ze helemaal niet geinteresseerd waren.
  1 point
 9. Bovenstaand artikel stond in het Nieuwsblad ven het Noorden d.d. 06-02-1969 Gr,thijs
  1 point
 10. Zoals het spreekwoord zegt : Succes heeft vele vaders; een mislukking blijkt meestal wees
  1 point
 11. Dan kunnen we eens zijn over het feit dat we het oneens zijn.
  1 point
 12. Ja, ik ging naar Ernst Jansz eind 1995 interview maken voor Poster , "Helemaal naar Neerkant". En ik wist dat niet maar Ernst vertelde van die opname in Delft.
  1 point
 13. Hans, inzake Mi Amigo heb ik de zin nog eens goed gelezen. Je hebt het alleen maar over 1974; in 1975 was er ook enige tijd sprake van een dubbele uitzending. Meer wilde ik er niet mee zeggen. En bedankt voor het alsnog plaatsen van het persbericht. gr.thijs
  1 point
 14. Wordt tijd de verschillen in acht te nemen. Trump wordt rijkelijk financieel beloond maar Hans Knot geeft alle ingewonnen informatie via research gratis vrij via zijn nostalgische column. Een goede zondag gewenst, ga ik broeden op een nieuwe column.
  1 point
 15. Dank Hans, voor je bericht. En leuke foto !. Toch denk ik met weemoed terug aan je verhaal dat je hem "opgevangen hebt". Goed gedaan, heeft ie toch nog een mooie tijd gehad !
  1 point
 16. Wel beste Juul Jeroentje heeft, in de periode dat hij nog leefde, een goed leven bij ons gehad. Het beestje had echter een te goed leven gehad met rauwe biefstuk, cruesli en ander niet kattenvoer. Gevolg nierproblemen. We hebben hem meteen op dieet gezet maar de dierenarts gaf al vrij snel aan dat er geen hoog verwachtingspatroon was. Helaas hebben we hem in het najaar van 2015 laten inslapen. We hebben vervolgens uit het asiel in Winschoten onze Felix, nu ruim 5 jaar, gehaald. De foto is kat Jeroentje.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.