Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4919
  • opmerkingen
    1027
  • weergaven
    620485

Auteurs van dit blog

Proef de Lente op NPO Radio 4


de redactie

315 weergaven

NPO Radio 4 staat van 10 tot en met 15 april in het teken van het voorjaar. Talloze componisten hebben zich laten inspireren door het zingen van vogels, het ruisen van wind, de groei en bloei in de natuur. NPO Radio 4 luidt de lente op geheel eigen wijze in met het project Proef de Lente en gaat op zoek naar de ultieme lentemuziek.

 

Diskotabel
Proef de Lente start op zondag 10 april met een live-uitzending van Diskotabel vanuit Gasterij Stadzigt aan het Naadermeer. Samen met een panel van muziekexperts, muziekjournaliste Biëlla Luttmer en violist Peter Brunt bespreekt presentator Lex Bohlmeier de mooiste muziek geïnspireerd door de natuur én de lente. Deze uitzendingen zijn gratis toegankelijk voor publiek. Kijk voor meer informatie op: nporadio4.nl.

 

Weg van Passaggio
Naast Diskotabel presenteert Lex Bohlmeier van 11 tot en met 15 april van 19:00 tot 20:00 uur Weg van Passaggio. Elke dag wandelt hij door een ander natuurgebied en laat muziek horen die perfect bij het gebied past. Alle informatie over Weg van Passagio vind je op: nporadio4.nl.

 

NTR Podium
Presentator Hans Haffmans stelde met Natuurmonumenten een wandelroute samen boordevol klassieke muziek. Deze wandelroute voert je dwars door de natuur langs dé mooiste stukjes van de Mookerheide. De hoogtepunten van deze wandeling hoor je van 11 tot en met 15 april in NTR Podium, van 16.00 tot 19.00 uur.

 

Ochtend van 4
Van 11 tot en met 15 april luister je elke ochtend tussen 07:00 en 09:00 uur naar de Ochtend van 4. Via de app stemmen luisteraars op hun favoriete lentemuziek in de voorjaarsstemming.

 

NPO Radio 4
Ook online is NPO Radio 4 op zoek naar het ultieme lentegevoel. Via Facebook sturen luisteraars hun mooiste lentefoto’s in en op nporadio4.nl staat een lijst met de mooiste lentemuziek. Kijk voor meer informatie over Proef de Lente op : nporadio4.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.