Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4870
  • opmerkingen
    1024
  • weergaven
    563133

Auteurs van dit blog

Armada Music Radio


de redactie

449 weergaven

Het radiostation Armada Music Radio gaat vandaag on air. Danceliefhebbers hebben met het online dancestation een zender dat de allerlaatste en bekendste dancetracks laat horen. Armada Music Radio is een initiatief van MyRadio en Armada Music, het muzieklabel van Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis. Danceliefhebbers luisteren op Armada Music Radio naar alle stromingen binnen de dancewereld. De muziek varieert van Booka Shade, Chicane, Dash Berlin, Paul Oakenfold, Tube & Berger, W&W en natuurlijk kan de muziek van Armin van Buuren niet ontbreken.

 

Over Armada Music
Armada Music werd in 2003 door Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis opgericht. De eerste twee letters van deze namen staan gezamenlijk voor ‘ArMaDa’. Door de jaren heen heeft deze platenmaatschappij talloze releases uitgebracht. In 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 werd Armada met de titel ‘Best Global Dance Label’ bekroond.

 

Over MyRadio
MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan veertig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.

 

Website: www.myradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.