Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617822

Auteurs van dit blog

Jörgen Raymann en Loes Geurts op De Perstribune van MAX


de redactie

671 weergaven

Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 2 november presentator Jörgen Raymann én de keepster van het Nederlands voetbalteam: Loes Geurts. Jörgen Raymann werd geboren in Nederland, maar groeide op in Suriname. Na een studie runde hij een restaurant, maar cabaret was zijn ware passie. Al vijftien jaar is hij te zien op de televisie met programma’s als Raymann is laat! en Comedy Factory. Jarenlang was dat op de zondagavond, maar vanaf dit weekend is hij te zien op het erepodium van de televisie: de zaterdagavond. In de Perstribune vertelt Raymann over z’n plannen voor de toekomst en geeft hij zijn visie op Nederlandse media.

 

Loes Geurts speelde de afgelopen week voor het nationale voetbalteam. De doelvrouw kwam 77 keer uit voor Oranje. Ze keepte in de Verenigde Staten, Duitsland, Zweden AZ en Telstar.

 

Zondag is het precies tien jaar geleden dat Theo van Gogh werd vermoord. Tv-recensent Ron Vergouwen belicht in zijn rubriek Kassie Kijken de verschillende kanten van de tv-carrière van deze bejubelde én omstreden regisseur en columnist. Verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is deze week op bezoek bij wielrenster Roxane Knetemann. Zij is de dochter van wielrenner Gerrie Knetemann die ook tien jaar geleden, op dezelfde dag als Theo van Gogh, plotseling overleed.

 

Verder in de uitzending flitsen van de wedstrijd FC Utrecht – Vitesse en vanuit Heerenveen zijn de verrichtingen te volgen van het schaatsen (NK Afstanden).

 

De Perstribune, zondag 2 november 2014 vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1. De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

 

Kijk voor meer informatie op www.deperstribune.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.