Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,660
  • comments
    633
  • views
    96,678

Contributors to this blog

Tineke de Nooij terug op Veronica-zendschip

Sign in to follow this  
de redactie

227 views

Precies 40 jaar na het einde van de legendarische zeezenders Radio Veronica en Radio Noordzee Internationaal keert Tineke de Nooij terug op het Veronicaschip. In de week van 25 tot en met 29 augustus zal Tineke haar Radio 5 Nostalgia programma TinekeShow uitzenden met vanaf De Norderney. Op zondag 31 augustus presenteert ze samen met Govert van Brakel het MAX Radio 1 programma De Perstribune, dat ook geheel in het teken staat van de zeezenders.

 

Tineke ontvangt in TinekeShow DJ’s van de zeezenders Mi Amigo, Radio Caroline, Radio Veronica en Radio Noordzee Internationaal. Zo zullen onder andere Ruud Hendriks, Bart van Leeuwen, Ad Roland, Will Luikinga en Ferry Maat aanschuiven. Op zondag 31 augustus is oud-Veronica coryfee Lex Harding in De Perstribune de speciale gast.

 

Natuurlijk ontbreekt de herkenbare muziek uit de jaren ’60 en ’70 niet, ook zijn vele fragmenten van de verschillende zeezenders te horen. Luisteraars kunnen deze uitzendingen vanaf het originele Veronica-zendschip De Norderney in de Amsterdamse NDSM-haven gratis bijwonen.

 

Meer informatie is te vinden op tinekeshow.nl.


Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.