Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4877
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603024

Auteurs van dit blog

Lee Towers opent Evergreen Top 1000 stembus


de redactie

403 weergaven

De stembus voor de Evergreen Top 1000 is open. Zanger Lee Towers was vanmiddag te gast in de show van Tineke de Nooij (MAX) en opende met een druk op de rode knop de stembus. Tot en met 17 oktober kiezen luisteraars hun favoriete evergreens voor de lijst. Op de website van het station staat een keuzelijst met platen die voornamelijk afkomstig zijn uit de jaren 60 en 70. Deze platen hebben door de jaren heen hun populariteit behouden. NPO Radio 5 draait van 3 tot en met 7 november de Evergreen Top 1000.

 

Platen van The Beatles, ABBA, Bee Gees, Elvis Presley, Cliff Richard en The Everly Brothers staan traditiegetrouw in de Evergreen Top 1000, maar ook Nederlandse artiesten als Boudewijn de Groot, The Cats, George Baker Selection en Willeke Alberti gooien doorgaans hoge ogen. Waar stemmen de luisteraars dit jaar op? De presentatoren houden de komende twee weken bij waar de stemmen uit het land vandaan komen. De kaart van Nederland kleurt steeds groener. Vrijdag 17 oktober sluit de stemperiode met de stemfinaledag. Deze dag komt rechtstreeks vanuit het MCO gebouw in Hilversum, waar diverse BN’ers langskomen. Publiek is de hele dag welkom. Tussen 15:00 en 18:00 uur treden o.a. Jan Keizer en Annie Schilder, George Baker, Willeke Alberti, de cast van de Jantjes en de Evergreen Singers live op.

 

Maandag 3 november om 06:00 uur start de zevende editie van de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5. De publieke nostalgische zender draait tot en met vrijdag 7 november 18:00 uur duizend evergreens. De NPO Radio 5 presentatoren tellen in 5 dagen af naar de nummer 1. De presentatie van de week is in handen van Manuela Kemp, Jan Steeman, Jan Rietman, Hijlco Span en Petra de Joode. Vorig jaar bereikte de populaire week op NPO Radio 5 ruim 2,2 miljoen Nederlanders.

 

Voor meer informatie: www.nporadio5.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.