Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618084

Auteurs van dit blog

Heppie View Tour in mediatoren Roosendaal


de redactie

417 weergaven

Alticom stelt op 4 en 5 oktober haar mediatoren in Roosendaal open voor het grote publiek. In samenwerking met Stichting Heppie organiseert zij de Heppie View Tour. Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken zijn de torens niet toegankelijk voor publiek. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Heppie. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Heppie View.

 

De Heppie View Tour is in 2013 van start gegaan. Tijdens de openstellingen in Hoogersmilde, Lelystad, Roermond, Haarlem, Markelo, IJsselstein en Hilversum zijn in totaal zo’n 8000 bezoekers geweest. Een greep uit de onverdeeld enthousiaste reacties van bezoekers: ʻAl 30 jaar kijken we uit op de toren, maar nooit eerder konden we erop!’ ‘Het is nog gemakkelijker bij de burgemeester op de koffie te gaan dan hier binnen te komen, mijn dag kan niet meer stuk!’ ‘Een wens is in vervulling gegaan, wat een uniek uitzicht op onze prachtige stad en de omgeving!ʼ

 

Ook Heppie-ambassadeur Natasja Froger bracht een bezoek aan een van de torens ‘Wat een geweldig initiatief. Samen met mijn man René hoop ik dat er ontzettend veel mensen de torens van Alticom komen bezoeken tijdens de Heppie View Tour!’ En dat is nodig, want ook in Nederland is er een groeiende groep kwetsbare kinderen voor wie het om allerlei redenen niet meezit. Speciaal voor deze kinderen organiseert Stichting Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers ruim 1700 kinderen.

 

Website: www.heppieview.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.