Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

België

  • entries
    1066
  • comments
    37
  • views
    103049

Contributors to this blog

Michaël Van Droogenbroeck belicht alternatieven spaarboekje


de redactie

732 views

Tijdens de week van maandag 22 september belicht Michaël Van Droogenbroeck in een vijfdelige reeks voor “Het journaal” de alternatieven voor een klassiek spaarboekje. Kunnen we beter investeren in aandelen, obligaties, goud, immobiliën of kunst? In het consumentenprogramma De inspecteur op Radio 2 blikt Van Droogenbroeck tijdens de week van 22 september elke morgen vooruit op de reportage van die dag.

 

De rentes op spaarrekeningen zijn zo laag dat ze amper nog iets opbrengen. Maar hoe zit het met de alternatieven zoals obligaties of aandelen kopen? Wat zijn de voor- en nadelen van investeren in kunst, vastgoed of goud?

 

VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck zocht uit hoeveel winst of verlies je gemaakt zou hebben als je vijf jaar geleden 10.000 euro geïnvesteerd had in aandelen, obligaties, goud, immobiliën of kunst. Hij presenteert de resultaten vanaf maandag 22 september tot en met vrijdag 26 september in Het journaal.

 

Michaël Van Droogenbroeck: “Als je honderd procent garantie wilt dat je je geld terugziet, bestaat er niets dat veiliger is dan een spaarboekje. Maar er bestaan wel alternatieven die iets meer kunnen opbrengen, maar ook risicovoller zijn. Het is altijd een kwestie van de pro’s en de contra’s af te wegen.”

 

Website: www.radio2.be


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.