Jump to content

blogs_blog_3

  • entries
    5018
  • comments
    1061
  • views
    656184

Contributors to this blog

BNR Nieuwsradio start met ZZP Café


de redactie

395 views

 

BNR Nieuwsradio lanceert vanaf komend weekend een nieuw radioprogramma op de zaterdagochtend. Op 20 september begint ZZP Café, een programma voor en door ZZP’ers dat wordt gepresenteerd door Diana Matroos. BNR is trots te kunnen mededelen hiervoor te gaan samenwerken met Ziggo.

 

Adjunct Hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio Meindert Schut: “In de huidige flexibele arbeidsmarkt spelen ZZP’ers steeds meer een rol van betekenis. BNR zal naast de radio-uitzending ook online tips geven aan deze ondernemers. Bijvoorbeeld over hoe je kunt doorgroeien en over het uitvoeren van een geschikte social media strategie.”

 

Ziggo is reeds langere tijd actief voor zelfstandigen: “De samenwerking met BNR ZZP Café voor een langere periode biedt Ziggo de uitgelezen mogelijkheid in verbinding te komen met deze snel groeiende doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers relevante content tot hun beschikking hebben en via dit programma krijgen zij de juiste informatie. Daarnaast kunnen we ondernemers en onze zakelijke klanten uitnodigen bij de uitzending aanwezig te zijn. Een leuke en leerzame manier om ook ondernemers met elkaar in contact te brengen”, aldus Tim Wolff, Director Small & Medium Business van Ziggo.

 

BNR zal onder andere gebruik maken van de ZZP Barometer; een platform dat zelfstandig onderzoek doet onder deze doelgroep. Oprichter Jeroen Sakkers: “We zullen maandelijks met nieuwe cijfers komen die ZZP’ers kunnen gebruiken en zelfstandigen uitlichten die het buitengewoon goed doen. Eén van hen komt in aanmerking voor de Freelancer of the Year Award”.

 

BNR ZZP Café wordt vanaf 20 september iedere zaterdag uitgezonden van 11:00 tot 12:00 uur.

 

Website: www.bnr.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.