Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4879
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603268

Auteurs van dit blog

BNR Nieuwsradio start met ZZP Café


de redactie

373 weergaven

 

BNR Nieuwsradio lanceert vanaf komend weekend een nieuw radioprogramma op de zaterdagochtend. Op 20 september begint ZZP Café, een programma voor en door ZZP’ers dat wordt gepresenteerd door Diana Matroos. BNR is trots te kunnen mededelen hiervoor te gaan samenwerken met Ziggo.

 

Adjunct Hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio Meindert Schut: “In de huidige flexibele arbeidsmarkt spelen ZZP’ers steeds meer een rol van betekenis. BNR zal naast de radio-uitzending ook online tips geven aan deze ondernemers. Bijvoorbeeld over hoe je kunt doorgroeien en over het uitvoeren van een geschikte social media strategie.”

 

Ziggo is reeds langere tijd actief voor zelfstandigen: “De samenwerking met BNR ZZP Café voor een langere periode biedt Ziggo de uitgelezen mogelijkheid in verbinding te komen met deze snel groeiende doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers relevante content tot hun beschikking hebben en via dit programma krijgen zij de juiste informatie. Daarnaast kunnen we ondernemers en onze zakelijke klanten uitnodigen bij de uitzending aanwezig te zijn. Een leuke en leerzame manier om ook ondernemers met elkaar in contact te brengen”, aldus Tim Wolff, Director Small & Medium Business van Ziggo.

 

BNR zal onder andere gebruik maken van de ZZP Barometer; een platform dat zelfstandig onderzoek doet onder deze doelgroep. Oprichter Jeroen Sakkers: “We zullen maandelijks met nieuwe cijfers komen die ZZP’ers kunnen gebruiken en zelfstandigen uitlichten die het buitengewoon goed doen. Eén van hen komt in aanmerking voor de Freelancer of the Year Award”.

 

BNR ZZP Café wordt vanaf 20 september iedere zaterdag uitgezonden van 11:00 tot 12:00 uur.

 

Website: www.bnr.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.