Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617871

Auteurs van dit blog

DJ Wietze opent eigen Wietzeria


de redactie

298 weergaven

De jarige dj Wietze van Q-music werd vanochtend door collega Mattie verrast met een wel heel bijzonder verjaardagscadeau. Morgen opent zijn eigen pizzeria, de ‘Wietzeria’. Hiermee komt voor één dag een droom uit van de DJ om ooit een eigen pizzeria te beginnen in Amsterdam. Naast de ambitie om ooit Italiaans te willen leren en een hele marathon te lopen, is het een grote droom van Wietze om ooit zijn eigen pizzeria te beginnen.

 

Voor het zover is, oefent hij in de tussentijd al wekelijks zijn passie uit. Iedere donderdagavond is het pizza-avond bij Wietze thuis, waarbij vrienden en zijn vriendin Lieke graag aanschuiven. Met zijn persoonlijke motto ‘La pizza e una cosa seria’ uit zijn pizzabijbel, werkt hij als uiterst gedreven en serieuze pizzabakker volgens authentiek Napolitaans recept. De keuken is zijn domein, maar na afloop van een lekkere pizza is Lieke toegewezen aan de bende in de keuken en mag zij de boel weer aan kant maken.

 

Wietze zelf verraste Mattie al eerder dit jaar voor zijn 30e verjaardag afgelopen januari. Hij vond het hoog tijd dat Mattie vóór deze mijlpaal zijn bucketlist had afgestreept. Wietze stelde daarom Mattie voor zijn grootste uitdaging, het overwinnen van hoogtevrees. Hij abseilde van de Euromast en overwon daarmee zijn grootste angst. Na deze actie kon Mattie niet achterblijven om ook de bucketlist van zijn collega aan te grijpen voor een grote verrassing.

 

De Wietzeria is officieel geopend vanaf woensdag 25 februari om 17:00 uur, voor één dag. Luisteraars die erg benieuwd zijn naar de kookkunsten van Wietze, kunnen vanaf vandaag een tafel reserveren via wietzeria.nl.

 

Website: www.qmusic.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.