Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617848

Auteurs van dit blog

CARROS Autosalon op Traffic Radio


de redactie

329 weergaven

CARROS hoofdredacteur Carlo Brantsen keert, op weg naar de Amsterdam AutoRAI 2015, terug op de radio met een wekelijks autoprogramma. Samen met presentator Rick Winkelman brengt hij op geheel eigen wijze het laatste nieuws in autoland in het programma Autosalon op Traffic Radio. Vanaf komende woensdag is Autosalon wekelijks, een uur lang, tussen 16:00 uur en 17:00 uur, te beluisteren op de verkeerszender.

 

Met dit programma worden autoliefhebbers alvast opgewarmd voor het grootste auto-evenement van Nederland, de Amsterdam AutoRAI, die van vrijdag 17 april t/m zondag 26 april plaatsvindt.

 

”We zijn trots en tegelijkertijd blij voor alle autoliefhebbers dat Carlo weer met een programma terugkeert op de radio. ‘Het werd tijd’ is wat we nu al regelmatig horen. Mooi dus dat we met Traffic Radio nu dit podium kunnen bieden”.

 

Uiteraard staat het programma garant voor het laatste nieuws en de nodige humor. Wekelijks zullen prominente gasten uit de automotive wereld aanschuiven in de studio bij het nieuwe presentatie-duo Brantsen en Winkelman. In de eerste aflevering zijn dat PR-manager Bas van der Wal van Jaguar/Land Rover en ‘gadgetgoeroe’ Vincent Everts.

 

Brantsen en Winkelman zijn geen onbekenden op Traffic Radio. Brantsen brengt met zijn redactie al wekelijks updates van het laatste autonieuws op de verkeerszender. Winkelman is al langere tijd verbonden aan Traffic Radio en presenteerde onder meer het programma Winkelman op Wielen.

 

Autosalon op Traffic Radio wordt gemaakt in nauwe samenwerking met AutoRAI 2015, XL Lease en CARROS Magazine.

 

Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

 

Website: www.trafficradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.