Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618089

Auteurs van dit blog

De Week van de 3FM Awards


de redactie

277 weergaven

NPO 3FM dompelt van zaterdag 4 april tot en met vrijdag 10 april onder in de 3FM Awards. Een week lang is er veel aandacht voor de genomineerden van 2015, draait 3FM de beste Nederlandse artiesten en hoor je live opnamen van afgelopen edities van de 3FM Awards. Op dinsdagavond 7 april reikt de publieke popzender de 3FM Serious Talent Award uit. Donderdagavond 9 april, tijdens de Award show vanuit TivoliVredenburg in Utrecht, wordt duidelijk aan wie de luisteraars de 3FM Awards toekennen.

 

Dinsdag 7 april staat de hele dag in het teken van 3FM Serious Talent, met als hoogtepunt in Dit is Domien tussen 19:00 en 22:00 uur de uitreiking van de 3FM Serious Talent Award. Genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award zijn Falco Benz, Kovacs, Rondé, Sue The Night en Sunday Sun.

 

NPO 3FM zendt donderdag 9 april van 16:00 uur tot 01:00 uur uit vanuit TivoliVredenburg. Coen & Sander maken tussen 16:00 uur en 19:00 uur de winnaar van de Gouden Klomp bekend: het beste Nederlandse liedje ooit gemaakt. 3FM dj Domien Verschuuren presenteert de radio uitzending tijdens de 3FM Awards en ontvangt diverse bands en artiesten die live spelen in de radiostudio. Na de 3FM Awards presenteert Roosmarijn Reijmer de Afterparty op 3FM tot 01:00 uur.

 

Vrijdag 10 april zendt 3FM van 10:00 uur tot 18:00 uur De Gouden Klomp Top 100 uit: de lijst met de meest populaire Nederlandse liedjes, met uiteraard de winnaar van de Gouden Klomp op nummer 1.

 

Tijdens de Week van de 3FM Awards geeft de publieke popzender de laatste kaarten weg voor het uitverkochte 3FM Awards en 3FM Awards festival.

 

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse publieksprijzen voor Nederlandse bands en artiesten. Tot en met donderdag 9 april 10:00 uur stemmen luisteraars op hun favoriete Nederlandse artiesten via de website van 3FM. De presentatie van de Award show is in handen van Giel Beelen, Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Frank van der Lende.

 

Voor informatie over de 3FM Awards op www.3fm.nl/awards.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.