Jump to content

The Netherlands

 • entries
  3,583
 • comments
  607
 • views
  92,773

Contributors to this blog

Chris Mus Faamnaam 2017

Sign in to follow this  
de redactie

343 views

538.png.4c6e130c1bda40c01edffe470643b611.pngLuisteraars van ‘De Coen en Sander Show’ hebben Chris Mus uitgeroepen tot de Faamnaam van 2017. 538-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga startten begin deze maand de zoektocht naar de grappigste, meest originele en leukste naam van Nederland. Er werd massaal gestemd op de opvallendste namen. Chris Mus veroverde uiteindelijk de meeste stemmen, Bennie Goedman en Iet Sanders eindigden op de tweede en derde plek.

 

Chris Mus treedt in de voetsporen van Kenny Boeijen, die vorig jaar werd uitgeroepen tot Faamnaam 2016. Beiden waren vandaag live in de uitzending van 'De Coen en Sander Show', waar Chris Mus werd bekroond met de titel. Coen en Sander overhandigden een straatnaambord en een speciaal 'Chris Mus'-kerstpakket aan de winnaar.


Chris Mus, Faamnaam 2017: "Ik ben enorm trots om de leukste naam van Nederland te hebben volgens de luisteraars van De Coen en Sander Show! Nog maar 63 dagen en dan is het zover. I'm dreaming of a white Chris Mus."


Coen Swijnenberg: “Elk jaar denk ik dat het de laatste editie is, want de namen moeten toch een keer op zijn... Maar niets is minder waar, dit was misschien wel de sterkste editie ooit!”


Sander Lantinga: “Ik heb een dubbel gevoel. Enerzijds ben ik trots op alle mooie Faamnamen van dit jaar! Anderzijds baal ik dat we nu weer een jaar moeten wachten op de leukste competitie van het jaar.”


De Top 5 is als volgt:

 1. Chris Mus
 2. Bennie Goedman
 3. Iet Sanders
 4. Bente Bruijn
 5. Ferry Brak
   

Op de Faamnaam-site is de complete uitslag van de Faamnaamcompetitie te vinden.


De Coen en Sander Show is van maandag tot en met donderdag te horen tussen 16.00 uur en 19.00 uur op Radio 538.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.