Jump to content

The Netherlands

  • entries
    4,063
  • comments
    760
  • views
    129,946

Contributors to this blog

Radio M Utrecht best beluisterde publieke zender in de provincie


de redactie

457 views

594018c369da8_RadioMUtrecht.png.429d6457d5c25dfa77842606b5155c03.pngRadio M Utrecht was deze nazomer (augustus - september) de best beluisterde publieke zender in de provincie Utrecht . Met een marktaandeel van 12% heeft de zender de andere publieke zenders achter zich gelaten. In de provincie Utrecht was alleen het commerciële Radio 538 beter beluisterd met een marktaandeel van 12,2.

 

"Natuurlijk zijn we heel trots op dit resultaat en deze cijfers tonen aan dat onder de inwoners van de provincie grote behoefte is aan een goed publiek regionaal radiostation ", aldus algemeen directeur Paul van der Lugt. 


Uit de cijfers blijkt dat de luisteraars van Radio M Utrecht gedurende de dag lange tijd afstemmen op de regionale zender. "Dit geeft ons het gevoel  dat zij zich erg thuis voelen bij de zender en dat  is iets waar we met zijn allen hard aan hebben gewerkt ", aldus manager radio Mariska Fennema.

 
Radio M Utrecht staat bekend om de muziek uit de jaren Sixties, Seventies  en het laatste nieuws uit de provincie.  De cijfers komen voort uit het meest recente Nationaal Luisteronderzoek gedaan door  GFK, dat de luistercijfers van alle radiozenders in heel Nederland bijhoudt.
 

Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.