Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4877
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603071

Auteurs van dit blog

Robert ten Brink eerste slaapgast 3FM Serious Request


de redactie

557 weergaven

59fb2ef770fc9_3FMSeriousRequest.png.1f1d4c073852b4c853ec0d2f9a9544b1.pngRobert ten Brink blijft slapen in het Glazen Huis. Dat maakte NPO 3FM zojuist bekend. Nederlands eigen ‘Professor Love’ vergezelt 3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn tijdens hun voorlaatste nacht op het Marktplein in Apeldoorn. Van 18 tot en met 24 december voert NPO 3FM actie om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen. 


Van vrijdag 22 op zaterdag 23 december brengt Robert ten Brink twaalf uur door in het Glazen Huis. Tijdens zijn verblijf mag hij niks eten en zamelt hij geld in voor het Rode Kruis. De presentator brengt al jaren geliefdes op televisie weer samen en is blij dat hij dit mag doen voor families in conflict- en rampgebieden: “Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om met Kerst samen te zijn, omringd door je geliefdes en naasten. Met mijn bijdrage aan de actie, kan het Rode Kruis vermiste kinderen en familieleden weer samen brengen. Iets mooiers dan dat is er niet.”


3FM maakt binnenkort bekend wie de overige slaapgasten zijn.

 
Stille ramp: breng ze weer samen
Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen op zoek naar hun dierbaren. Vooral in conflict- en rampgebieden als Nigeria, Congo en Nepal leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers en zussen. Met de opbrengst kan het Rode Kruis vermiste kinderen en familieleden opsporen, het contact herstellen en hen in bijzondere gevallen thuis brengen.

 
3FM Serious Request
Van maandag 18 tot en met zondag 24 december 2017 komt Nederland in actie tijdens de jaarlijkse inzameling van NPO 3FM. Vanuit het Glazen Huis draaien de dj’s de tracks die het publiek tegen betaling aanvraagt. Tot en met Kerstavond maken de dj’s 24/7 live radio en televisie, zijn ze continu online en volgen ze inzamelingsacties en actievoerders op de voet. En dat op een lege maag. Alle overige 3FM dj’s, bands, artiesten, luisteraars en bezoekers op het plein geven de jocks de energie die ze zo hard nodig hebben.


Sinds de allereerste editie in 2004 zet NPO 3FM elk jaar een stille ramp succesvol op de kaart. In 2016 bracht de actie 9.257.000 euro op om longontsteking bij kinderen tegen te gaan. Alle edities van 3FM Serious Request hebben tot nu toe in totaal 96.2 miljoen euro opgebracht.

 

Meer informatie: www.3fm.nl/seriousrequest

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.