Spring naar bijdragen

Eva Daeleman neemt afscheid als dj van MNM om zich op Studio Stil te concentreren


de redactie

770 weergaven

“Goeiemiddag, het is 21 december, kwart voor twaalf, ik heb een geheim dat ik graag met jullie wil delen”, met die woorden deelde Eva Daeleman de luisteraars mee dat ze stopt als dj bij MNM.


“Dit was geen gemakkelijk beslissing, maar ik heb het gevoel dat ik ze nu moet nemen", legt Eva uit. "Ik heb een heel bijzonder parcours afgelegd bij MNM. Ik herinner mij hoe ik voor een van mijn eerste opdrachten samen met Bart De Raes op zoek ging naar Madonna. Op 4 januari 2010 stond ik, in gouden galajurk, voor de eerste keer in de studio met Peter Van de Veire voor de Ochtendshow. We maakten Marathonradio, er was De langste liefde… Ik doe deze job al sinds ik negentien ben, een vaste job van zodra ik uit de schoolbanken kom. Ik heb het gevoel dat het tijd is om mijn vleugels uit te slaan. Een moeilijk keuze maar die doen je  vaak het meeste groeien.”


Eva was het afgelopen jaar naast haar radiowerk al actief met haar project Studio Stil, en dit gaat ze volgend jaar nog uitbreiden. “Ik werk momenteel aan ‘Iedereen stil’, een project waarmee ik me wil inzetten voor meer welzijn op de werkvloer.”


Bij MNM en uitbreiding de hele VRT wensen we Eva heel veel succes. Rino Ver Eecke, nethoofd van MNM: “Eva was voor MNM een super goede dj die zich volop ingezet heeft voor heel veel verschillende programma’s en projecten. Ik respecteer haar keuze maar vind het jammer dat ze nu niet meer bij MNM te horen zal zijn. We wensen Eva heel veel succes toe met alle nieuwe uitdagingen. En uiteraard ook heel veel inspiratie bij alles wat ze onderneemt.”

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.