Spring naar bijdragen

Vincent

2181 weergaven

Vanaf het moment dat jij startte met je programma Ekdom in de ochtend ben ik een vaste luisteraar. Elke werkdag begint voor mij met de aanwakkerplaat, je (vergeten) plaat uit de kluis, de praktijk van Dokter Pop, je wekelijkse 5-sterrentrack en Benny Hill die je speciaal voor Carmen Verheul draait als opvullertje richting het nieuws. 

 

Tot dat moment was er geen enkele ochtendshow waar ik lang naar luisterde. Overal haakte ik al snel af door het oeverloze geouwehoer over onderwerpen die niets met muziek te maken hebben. Bij jou is dat anders. Ja, ook jij hebt dingen zoals shownieuws en in mijn ogen nutteloze nieuwsberichten, maar je programma staat voornamelijk in het teken van muziek. En daar hou ik van.

 

Vorige week werd bekend dat je de overstap maakt naar Radio 10. Na 20 jaar 3FM en NPO Radio 2 ga je naar één van de commerciële radiostations van Talpa. Een slimme zet van John de Mol, want als je ochtendprogramma veel luisteraars trekt profiteer je daar de rest van de dag van. En dat is weer goed voor de reclame inkomsten. 

 

Maar ik ga niet met je mee. Dankzij jou heb ik NPO Radio 2 leren kennen. Met Bart, Gijs, Rob, Annemieke, Ruud, Wouter, Stefan en Jan-Willem zit het station goed in elkaar. Een mooie mix van oude en nieuwe muziek en de grootste playlist van alle Nederlandse radiostations. 

 

Sorry Gerard, maar ik hou nog teveel van muziek om te verhuizen naar het radiostation met de uitgekauwde hits. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Vincent 

  • Vind ik leuk 1
  • Haha 1

3 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Precies. :cool:

 

Iets vergelijkbaars: ik ben ook wel benieuwd hoe het Twan Huys straks vergaat bij RTL. Als hij niet beter scoort dan Humberto Tan, heeft hij een probleem, want ze betalen hem natuurlijk niet voor niks zo'n vorstelijk salaris. Dat zijn nu eenmaal de wetten van de commercie.

 

Paul

Link naar opmerking

De Staat van Stasse vind ik zeker een hoogtepunt van NPO Radio 2 Vincent. Nooit geweten dat een mannetje van de radio tijdens de uitzending (fictief) zo dicht naast je op de bank plaatsneemt. 

bewerkt door Gerrit Blaauw
Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.