Jump to content

André van Duin opent NH Top 100

Sign in to follow this  
de redactie

131 views

Bij Radio Noord-Holland staat de decembermaand traditiegetrouw in het teken van de NH Top 100. Luisteraars kunnen tot 20 december hun stem uitbrengen op hun favoriete nummer van Noord-Hollandse artiesten en bands via de website. De volgende dag van 09:00 tot 19:00 uur wordt de lijst uitgezonden.

 

Het wordt een feestelijke uitzending. Dit jaar zijn de gastpresentatoren niemand minder dan André van Duin, Krystl, Leonie Jansen, Willeke Alberti, de 3JS, Henny Huisman, Tim Knol, Berget Lewis, Harry Slinger en George Baker. Uiteraard zijn ook de eigen presentatoren van de partij; Arjan Burggraaf, Abel de Lange, June Hoogcarspel, Leo Driessen en Jos Heeremans.

 

Vorig jaar trok André van Duin nog een toilet door om de NH Top 100 te openen, dit jaar wilde hij het ‘iets netter’ houden. “Omdat de kerstdagen er aankomen, heb ik nu al vier kerstbomen in mijn huis staan. De lampjes in de boom doe ik straks aan op de maat van de kersthit The Most Wonderful Time van Andy Williams. Daarmee is de NH Top-100 dan geopend,” aldus Van Duin.

 

Website: http://www.nhtop100.rtvnh.nl

 

 

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Blog reacties

    • -Dus als je die opmerkelijke opkomst (in 1971) goed wil analyseren Hans, dan moet het (wel) gaan over de situatie in het jaar 1971.   dat is dan jouw mening maar ik adviseer je het woord 'moet' te vervangen door 'dient' anders wordt het geheel dwingend. Ik mijd zoveel mogelijk het gebruik van moeten.  
    • Ik schrijf nergens dat het jouw mening is en reageer alleen op het verhaal van Herbert.     Dat klopt, maar je schrijft ook "Opmerkelijke opkomst van Radio Noordzee in de regio Oost en Zuid. Hoe ging het dan met de ontvangst in de regio Oost destijds?  Ik heb Herbert Visser bereid gevonden zijn ervaringen van destijds eens aan het papier toe te vertrouwen en hij kwam met de volgende eigen belevingen van destijds"   -En die opmerkelijke opkomt vond plaats in 1971 (desti
    • Ik luisterde in Doetinchem, en dat is maar en klein stukkie verderop tov Zevenaar. De ontvangst van Veronica 192 was zwak tot matig, (vanwege zandgronden en Veluwe schaduw) alleen goede (transistor)radioos konden het aan. En als je een lange antenne aan je buizenradio knoopte. Rijdende naar het westen kwam 192 na Arnhem behoorlijk goed door, de ontvangst ging bijna met een sprong omhoog.   RNI 220 was een stuk beter. Zelfs op een zakradio goed te ontvangen, wat met 192 niet lukte.
    • Beste Robin Er staat duidelijk vermeld dat het zijn eigen beleving was en niet mijn mening. Zoals jij dus ook je mening hebt. 1971 heeft betrekking op het eerste deel van de column, mijn stuk over het gepubliceerde rapport  


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.