Spring naar bijdragen

Het Geluid vanaf 1 augustus terug bij Qmusic


de redactie

656 weergaven

Vanaf 1 augustus is het spannendste radiospel van Nederland terug op de radio. Het Geluid is dan iedere werkdag tussen 07:00 en 19:00 te horen op Qmusic. 


De meest dagelijkse handelingen worden allemaal weer verdacht; zal dit Het Geluid zijn? Spits de oren en ga op onderzoek uit, want we gaan vanaf 1 augustus weer op zoek naar Het Geluid. Vorig jaar bleek een fotolijstje een recordbedrag van € 63.700 waard. In 2008 was een pak hagelslag goed voor € 57.800. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het effect van het grootste geheim van Nederland: Het Geluid! 


Meespelen met Het Geluid kan door je aan te melden via de Qmusic-app. Hier kun je aanvinken of je mee wilt doen op de radio, in de app of zowel via radio als app. 


Meespelen via de radio
Als je op de radio meespeelt met Het Geluid, maak je iedere werkdag tussen 07:00 en 19:00 kans om je antwoord op de radio te mogen geven. Het Geluid wordt ieder uur dat het niet geraden is € 100 meer waard.


Meespelen via de app
Als Het Geluid op de radio een waarde heeft bereikt van € 10.000, kun je vanaf dat moment ook ieder uur via de Qmusic-app meespelen met de kandidaat op de radio. Het Geluid behoudt in de app een vaste waarde van € 10.000.


Speel mee
Wil je meespelen met Het Geluid? Meld je aan via de gratis Qmusic app. Druk op de button 'Doe mee met Het Geluid' en vink aan op welke manier je mee wilt spelen. 


Bron: Qmusic

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.