Spring naar bijdragen

Qmusic strikt internationale popsensatie Mabel voor Rode Neuzen Dag XL


de redactie

519 weergaven

Het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck kondigde vanmorgen de eerste namen van Rode Neuzen Dag XL aan, het muzikale feest waarmee Qmusic alle actievoerders van Rode Neuzen Dag wil bedanken. Niemand minder dan Mabel, die met ‘Don’t Call Me Up’ instant bekend werd, zal het Sportpaleis op vrijdag 29 november op zijn kop zetten. Ook Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence, het Antwerpse hip hop-duo blackwave. en Hanne, Marthe en Klaasje van K3 zorgen voor een spetterend optreden. Tickets voor Rode Neuzen Dag XL op 29 november zijn nog steeds te koop via Qmusic.be. Snel zijn is de boodschap, want al meer dan 10.000 tickets zijn de deur uit.


De rest van de line-up van Rode Neuzen Dag XL, waarmee Koen Wauters en Jonas Van Geel een feestje zullen bouwen in het Sportpaleis op 29 november, worden later bekend gemaakt. De twee Rode Neuzen Dag-ambassadeurs hebben daarnaast nog muzikale verrassingen in petto voor de aanwezigen op Rode Neuzen Dag XL. Op vrijdag 29 november zullen tijdens de slotshow bij VTM regelmatig live sfeerbeelden van Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis uitgezonden worden.


Rode Neuzen Dag: jongeren mentaal, fysiek en sociaal sterker maken
De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken. De goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius focust zich nog meer op scholen. Scholen worden opgeroepen om een project in te dienen en acties te registreren via rodeneuzendag.be. Het geld van georganiseerde acties van de school gaat integraal naar hun eigen gekozen project, aangevuld met een financiële extra door acties die de rest van Vlaanderen organiseert. Rode Neuzen Dag is ook gestart met de campagne ‘Samen voor #generationstronger’, dat toont dat jongeren samen in staat zijn om problemen zoals faalangst, perfectionisme, bodyshaming... te tackelen.


Rode Neuzen Dag XL, 29 november 2019. Sportpaleis Antwerpen, tickets te koop via Qmusic.be

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.