Spring naar bijdragen

The Script geeft intiem optreden voor luisteraars van Qmusic


de redactie

731 weergaven

Een nieuwe kans voor fans om The Script van dichtbij te zien nadat honderd fans vanmiddag teleurgesteld op het Leidseplein stonden. De populaire Ierse poprockband geeft op 28 oktober een intiem concert voor tweehonderd luisteraars van Qmusic. Dat maakte Domien Verschuuren zojuist bekend tijdens de Top 40. Hij belde daarvoor met de drummer Glen Power.


The Script brak in 2008 door met hun gelijknamige debuutalbum en is sindsdien niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Ze maakten onder andere nummers als 'The Man Who Can't Be Moved', 'Rain', 'Superheroes' en 'Arms Open'. Ook sleepte de band meerdere awards in de wacht. "The Last Time" is na twee jaar het eerste nieuwe nummer dat The Script onlangs uitbracht en was afgelopen week Alarmschijf.


The Qube is een intiem optreden waarbij luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. The Script trad na hun grote doorbraak al eerder op in The Qube en keert nu terug als gevestigde band. Onder anderen Robbie Williams, Ed Sheeran, The Script, Dua Lipa en John Legend en Armin van Buuren stonden ook al in the Qube. Luisteraars maken van 14 t/m 20 oktober kans om een plekje in de zaal te bemachtigen door naar Qmusic te bellen wanneer ze The Script horen.


Afbeelding: The Script (foto Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.