Spring naar bijdragen

Recordaantal stemmen voor NPO FunX DiXte 1000


de redactie

1022 weergaven

De luisteraars van NPO FunX hebben gesproken en dit jaar met een recordaantal stemmen de urban lijst der lijsten bepaald: de FunX DiXte 1000! Van zaterdag 9 t/m zondag 15 november staat FunX volledig in het teken van de allerbeste urban tracks. En daar stopt het niet bij: vanavond wordt de DiXte in de Escape in Amsterdam afgetrapt met optredens van o.a. Broederliefde, Numidia en Ashafar. Ook is de DiXte 1000 Speakertour met pop-up feestjes en de DiXte Karaoke nog te vinden in Den Haag en Almere. Elke avond presenteren Fernando en Ouassima een speciale avondshow vol challenges en covers met bekende artiesten. Alles is live te volgen via FunX.nl, de FunX app en FunX social media.


DiXte 1000 Kick-Off Party
Numidia, Henkie T, Chip Charlez, Ashafar en Broederliefde trappen de week vanavond af met de DiXte 1000 Kick-Off Party in de Escape in Amsterdam. Kaarten zijn niet te koop, maar verdeeld onder de stemmers van de FunX DiXte 1000. Ook wordt de top 5 van de lijst tijdens het feest bekend gemaakt. De nummer 1 volgt pas op vrijdag 15 november om 19.00 uur en blijft dus tot het laatste moment spannend. Kijk voor de lijst en meer informatie op funx.nl/dixte1000.


DiXte 1000 Speakertour
Ook dit jaar is de FunX Speaker tijdens de DiXte 1000-week in het land te vinden. Kom op dinsdag 12 november langs bij InHolland in Den Haag en op woensdag 13 november bij Echnaton Zwolleweg in Almere voor pop up-party's en de DiXte Karaoke.


DiXte 1000 Avondshow
Elke avond hoor je tussen 20:00 en 24:00 uur de DiXte 1000 Avondshow, gepresenteerd door FunX dj’s Fernando Halman en Ouassima Tajmout. Tijdens deze show schuiven o.a. Murda, Numidia en Chivv aan voor covers/mash-ups en live acts. Ook zijn er autotune challenges met o.a. Qucee, Ouassama & Bilal (Mocro Maffia) en Selma Omari.


Over NPO FunX
NPO FunX is een jongerenmerk dat met zijn muziekformat, nieuws, cultuur en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen een impactvolle rol vervult in het dagelijks leven van stadsjongeren. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, latin, hiphop, dance en afrobeat, en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.