Jump to content

3FM Serious Request: The Lifeline 2019 is van start


de redactie

272 views

Het is zover: The Lifeline is van start. Frank en Eva, Sander en Herman en Mark en Jorien zijn officieel begonnen met de tocht van Goes naar Groningen. 


Tijdens de Kick-Off in Goes waren er live optredens van The Overslept, Racoon en Bear's Den. Om 14:00 uur precies zijn de teams begonnen met de route. Het eerste uur lopen de drie teams samen, maar daarna lopen Sander en Herman tijdens de eerste etappe door naar Kruiningen. 


De route
Benieuwd welke route de dj's precies af leggen om geld op te halen? Check hier alle etappes.


Het doel
Met The Lifeline zet 3FM zich dit jaar samen met het Rode Kruis in voor slachtoffers van mensenhandel. ‘Mensenhandel’ staat voor uitbuiting, in combinatie met bedreiging, geweld, afpersing, misleiding of machtsmisbruik. Een kwart van de slachtoffers is minderjarig: jonge mensen lopen meer risico, net als mensen die op de vlucht zijn. Lees hier meer over het doel, waarom- én hoe je geld kunt inzamelen.


Kom in actie
Er zijn al een heleboel mensen in actie gekomen, maar ook jij kan natuurlijk nog steeds geld inzamelen voor het Rode Kruis met jouw eigen actie. 


Meelopen
Je kunt dit jaar ook meelopen met de route, om geld op te halen en om de dj's te steunen. Je kunt één of meerdere etappes meelopen en er zijn nog een paar plekjes over, dus als je mee wilt lopen geef je dan snel op via 3fm.nl/loopmee.


Plaatje aanvragen
Vraag je favoriete plaat weer aan in ruil voor een donatie, want met dit bedrag helpt het Rode Kruis de slachtoffers van mensenhandel.


Chequepoint
Elke dag zijn er op vaste tijden Chequepoints rondom de aankomst- en vertrekmomenten van de teams: rond 08:00, 14:00, 20:00 en 02:00 uur.  Bij elk Chequepoint zijn 3FM-dj's aanwezig om de wandelteams te onthalen én weer op pad te sturen. En iedereen is welkom om naar zo'n Chequepoint toe te komen, want er gebeurt ook een heleboel. Lees hier meer over de Chequepoints en de tijden.


Eindshow
3FM Serious Request: The Lifeline wordt dit jaar weer afgesloten met een grote eindshow. Deze vindt op 24 december plaats op de Ossenmarkt in Groningen, de stad waar de loopteams eindigen. Tijdens de show kun je genieten van live optredens van Snelle, Naaz, Blanks, Merol & Roxeanne Hazes en ook dit is live te volgen op 3FM. De toegang voor de eindshow is gratis, maar donaties zijn nog steeds welkom. 


3FM Serious Request: The Lifeline vindt plaats van 18 december tot 24 december. In deze week wordt er gelopen, geld opgehaald en radio gemaakt. Je kunt dit allemaal live volgen via onze social media kanalen én natuurlijk op radio.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.