Jump to content

De laatste week van het jaar heeft Omroep Brabant er ook 2000


de redactie

587 views

Vrijdag 20 december laten we ze los op Omroep Brabant. Het zijn er wel 2000 en allemaal even mooi. We hebben het dan niet over 2000 liedjes, maar 2000 pingpongballen. Met die ballen spelen we vanaf maandag 23 december 'De 2000 Ballen Bingo'.


Brabanders kunnen via de site van Omroep Brabant virtueel een pingpongbal met een nummer bemachtigen. Met dat unieke nummer maken ze tussen 23 en 31 december 2019 kans op fantastische prijzen via radio. Er zijn onder andere kaarten te winnen voor 3 Uurkes Vurraf en de Winter Efteling.


Hoe werkt het?
Stel nu dat balletje 1467 wordt getrokken. Dan heeft de eigenaar tien minuten de tijd om met de radiostudio te bellen via 0909-1230909. Als dat niet gebeurt, maken vervolgens alle luisteraars kans op de prijs. Het loont dus de moeite om die week goed naar Omroep Brabant te luisteren. Daarnaast brengt Omroep Brabant die week natuurlijk de beste muziek en veel kerst- en oudjaarsgezelligheid. Enne... die 2000 platen van de collega's... die draait Omroep Brabant ook. Maar dan in een andere volgorde.
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...