Jump to content

Groningen standplaats van eerste aflevering radioshow Hilversum Uit met Petra Grijzen

Sign in to follow this  
de redactie

329 views

Hilversum Uit gaat het land in. Elke zaterdag staat de gele NPO Radio 1 bus op een marktplein ergens in Nederland voor een levendige radioshow met actuele gesprekken over het nieuws, persoonlijke verhalen, muziek, rap en dichtkunst, met speciale aandacht en alle ruimte voor de lokale blik op de actuele stand van het land. Presentator Petra Grijzen is de spil van deze nieuwe liveshow, waarin felle discussies worden ingebed in en afgewisseld met alles wat het leven mooi maakt, zoals muziek, cultuur mooie verhalen en... veel taart.


In de eerste aflevering staat de bus op de Ossenmarkt in Groningen. Een van de goede voornemens van de gemeente Groningen is om in 2020 werk te maken van armoedebeleid. Dat is de rode draad van de uitzending van vandaag. Want hoe gaat Groningen dat doen?


Hilversum Uit komt elke zaterdag vanaf een ander marktplein ergens in Nederland en wordt gepresenteerd door Petra Grijzen of door invalpresentator Natasja Gibbs.


Hillversum Uit: vanaf 4 januari elke zaterdag van 15:00 tot 16:00 uur op NPO Radio 1


Afbeelding: Petra Grijzen (foto NTR / Stefan Heijdendael)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.