Spring naar bijdragen

Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee voor onbepaalde tijd opgesloten in Q-Escape Room


de redactie

613 weergaven

Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere, Wim Oosterlinck, Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe worden binnen exact een week, op maandag 13 januari, voor onbepaalde tijd opgesloten in de Q-Escape Room op de Grote Markt in Antwerpen. In de Q-Escape Room maken ze elke dag van 06.00 tot 20.00 live radio, tot ze zichzelf kunnen bevrijden door een muzikale code te kraken. Hiervoor hebben de vijf Qmusic-dj's de hulp van de luisteraars nodig.


Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee kijken er vol goede moed naar uit. "2020 start al meteen enorm spannend. We gaan onze luisteraars hard nodig hebben om zo snel mogelijk uit de Q-Escape Room te geraken. Alle tips zijn welkom, want meer dan één week met Maarten Vancoillie in een ruimte doorbrengen, dat zal écht een heftige uitdaging worden", lacht Sam.

Om de actie aan te kondigen stond er vanmorgen, maandag 6 januari, een kluisje met een cijfercode in de Qmusic-studio. Aan de hand van kleine opdrachten én de hulp van de luisteraars konden Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee de viercijferige code kraken. In het kluisje zat de boodschap dat ze vanaf maandag 13 januari worden opgesloten in de Q-Escape Room.


Kraken Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee de muzikale code?
Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee krijgen bij het binnengaan van de Q-Escape Room elk een ultrakort muzikaal fragment te horen, meteen hun muzikale code die ze moeten kraken. Aan hen om met behulp van puzzels en raadsels te achterhalen om welke vijf nummers en welke artiesten het gaat. Heel Vlaanderen kan Sam, Inge, Wim, Maarten en Dorothee helpen met het vinden van oplossingen. Dagelijks zijn er twee momenten waarop ze hun antwoord kunnen ingeven in de Q-Escape Room. Pas als iedereen zijn/haar code gekraakt heeft, mogen de vijf Qmusic-dj's naar huis. Tot die tijd leven, eten, slapen en werken ze vanuit de Q-Escape Room. Iedereen kan hun avontuur live volgen op de Grote Markt in Antwerpen en via alle kanalen van Qmusic.

Elke dag nemen Vincent Fierens en Joren Carels het vanaf 20:00 een uurtje over om terug te blikken op de dag van hun Qmusic-collega's in de Q-Escape Room.

 

 

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.