Spring naar bijdragen

Luisteraars stellen Q-top 1000 Shout Out editie samen


de redactie

667 weergaven

Radio vermaakt, informeert en verbindt in moeilijke tijden. Daarom laat Qmusic luisteraars een complete hitlijst samenstellen met nummers die zij opdragen aan iemand: de Q-top 1000: de Shout Out editie. Het wordt een lijst met de mooiste muziek ooit gemaakt.


Sinds afgelopen maandag kan iedereen daarom bij Qmusic een nummer aan iemand opdragen. Dit nummer wordt dan gedraaid met daarbij een persoonlijke 'shout out'. Bijvoorbeeld voor iemand in de zorg, iemand die boodschappen doet voor ouderen, of een zieke.


Qmusic-dj Domien Verschuuren vertelt: "Binnen no time werden we overspoeld met reacties. Mensen dragen aan de lopende band nummers op aan vrienden of familie. Daarom hebben we besloten om luisteraars een hele hitlijst samen te laten stellen met shout outs. Het wordt een lijst die verbindt."


Vanaf nu kunnen luisteraars via de site en app van Qmusic nummers kiezen voor in de lijst. Bij elk nummer is de optie om een shout out toe te voegen.  De Q-top 1000: de Shout Out editie is vanaf zaterdag 28 maart te horen.  


Domien vervolgt: "In dit soort tijden willen we mooie muziek horen. Daarnaast zitten de meesten van ons thuis en hebben we het gevoel iets goeds te willen doen voor de medemens. En dat kan niet altijd. Sterker nog: het beste wat veel mensen kunnen doen is juist thuis blijven. Bij ons kun je veilig iemand een hart onder de riem steken. En zo zijn we toch allemaal een beetje samen."

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.