Jump to content

538 organiseert uniek terrasconcert live vanuit de tuin van 538

Sign in to follow this  
de redactie

181 views

Vanaf juni mogen de buitenterrassen voor het eerst sinds de coronacrisis voorzichtig weer open. Om dit te vieren organiseert Radio 538 het eerste coronaproof buitenconcert van de zomer. Nielson zingt maandag 1 juni een handjevol gelukkige luisteraars toe vanaf het terras van de radiozender. Uiteraard volgt Radio 538 in aanloop naar en tijdens het terrasconcert de regels van het RIVM.


Nielson: “De muziekbranche heeft het niet makkelijk en gaat het de komende tijd nog veel zwaarder krijgen. Ik kijk ernaar uit om 1 juni weer samen met een klein publiek te mogen genieten van muziek. Wie het kleine niet eert..."


Het terrasconcert vindt maandag 1 juni tussen 12:00 uur en 15:00 uur plaats, tijdens het programma Weekend Wietze met 538-dj Wietze de Jager. Aanwezige luisteraars worden getrakteerd op een uniek concert vanuit de tuin van 538, het concert wordt ook uitgezonden via Radio 538. Luisteraars die 538Member zijn, kunnen zich aanmelden via 538.nl. Ook zijn toegangskaarten te winnen via het programma van Wietze de Jager.


Uiteraard worden de corona maatregelen van het RIVM gevolgd. Zo is er ruimte voor in totaal dertig personen en wordt er 1,5 meter afstand gehouden. Het terras is besloten en dus niet vrij toegankelijk.


Afbeelding: Nielson (foto Radio 538)

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Tuin genoeg daar.  Was bij de vroegere NCRV niet mogelijk..............................

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

netcup.de×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.