Jump to content

SLAM! laat forse groei zien in jonge mannen

Sign in to follow this  
de redactie

124 views

SLAM! verstevigt opnieuw haar marktpositie. Het radiostation groeit in bereik en laat een stevige stijging zien in luistertijd. De groei is o.a. duidelijk terug te zien in de core doelgroepen van de zender. De jonge mannen (20-34) pakken een marktaandeel van 5,5%, daarmee laat deze doelgroep een stijging zien van 49% ten opzichte van dezelfde meting vorig jaar. Ook de doelgroep Millennials blijft SLAM! vinden. De zender heeft een marktaandeel van 3,9% in deze doelgroep, zij luisteren gemiddeld 2 uur en 54 min naar SLAM!. Dat is bijna een kwartier langer dan een jaar geleden. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers over de meetperiode mei-juni 2020 van NLO/GfK.


Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp laat weten: "We zijn aan het vlammen bij SLAM!. We hebben de afgelopen maanden de muziekmix aangepast om de zender nog toegankelijker te maken voor een groter publiek. Het resultaat zien we nu al terug in de langere luistertijd! SLAM! is dé zender van de zomer met de lekkerste én de meeste muziek. En er komen binnenkort nog veel meer mooie dingen aan, the best is yet to come!"

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.