Jump to content

Opnieuw meer luisteraars voor Sublime 


de redactie

226 views

Steeds meer mensen weten Sublime te vinden. In één jaar tijd groeide het aantal luisteraars met 22% naar 361.000 luisteraars per week in de doelgroep 10+. Dit blijkt uit de meest recente meting van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) over de periode mei-juni 2020.  


Hiermee zet de stijgende lijn van het aantal luisteraars zich voort, in de vorige meting steeg het aantal luisteraars van Sublime al naar 342.000 luisteraars. Er stemmen ook steeds meer mensen af op de ochtendshow van Sublime: Sublime Sunrise met Francis Broekhuijsen van ma t/m do en Jaap Brienen op vrijdag. De ochtendshow kreeg er in de meest recente meting van het NLO 35% meer luisteraars bij in de doelgroep 20-49. Ten opzichte van vorig jaar steeg het aantal luisteraars in deze groep met 29%.

 
Rick Waltmann, Station Manager van Sublime: “We zijn er trots op dat steeds meer luisteraars Sublime weten te vinden. Het stijgende aantal luisteraars is onder andere te danken aan de soul-, jazz- en funkmuziek, Het Nieuws van de Vooruitgang en de ochtendshow Sublime Sunrise. Wat ons betreft zetten we deze stijgende lijn voort, het wordt een mooie zomer voor Sublime!”

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.