Spring naar bijdragen

Bram Krikke en Tom van der Weerd naar Qmusic


de redactie

577 weergaven

Het succesvolle radioduo Bram Krikke en Tom van der Weerd stapt over van SLAM! naar Qmusic. De twee gaan bij de radiozender een nieuw programma maken. Dit werd zojuist bekendgemaakt op de social kanalen van Bram, Tom en Qmusic.


Programmadirecteur van Qmusic Dave Minneboo: "Met Bram en Tom halen we een topduo in huis. Tom is een radio-dj in hart en nieren en met Bram halen we een van de grootste talenten van zijn generatie naar Q. Naast dat het duo tot twee keer toe was genomineerd voor de Gouden RadioRing heeft Bram met zijn originele content een grote fanbase aan zich weten te binden. En met zijn optredens bij RadioRing-gala laat hij de traditionele radiowereld op zijn grondvesten schudden. Ik kijk uit naar de samenwerking!"


Over Bram Krikke
Naast radio-dj heeft Bram Krikke met zijn originele, humoristische content een grote schare fans aan zich weten te binden op YouTube en Instagram, waar hij inmiddels bijna de miljoen volgers aantikt. Mede dankzij deze fans laat Bram de radiowereld schudden op zijn grondvesten als hij zowel in 2019 als 2020 de Zilveren Radioster voor beste radiopresentator van het jaar in de wacht sleept.


Over Tom van der Weerd
Tom van der Weerd koestert al vanaf jongs af aan de droom om radio-dj te worden. Met succes, want na een aantal shows op regionale zenders komt hij na een stage bij 538 bij SLAM! terecht, waar hij in 2017 samen met Bram Krikke zijn eigen show krijgt. Daarnaast draaide hij als dj al op verschillende festivals, zoals 7th Sunday en Dance Valley. Ook is Tom actief bij de brandweer in zijn woonplaats Kampen.


Qmusic viert dit jaar haar vijftienjarig jubileum. De zender is in 2005 opgericht en groeide al snel uit tot een van de grootste zenders van het land. Sinds een paar maanden is de zender marktleider in de belangrijke doelgroep 20-49 jaar.


Bram Krikke en Tom van der Weerd zijn vanaf september te horen op Qmusic. De volledige programmering wordt later bekend gemaakt.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.