Spring naar bijdragen

Mattie en Marieke verlengen ochtendshow én contract


de redactie

3590 weergaven

Sinds de coronacrisis is de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga met een uur verlengd tot 10.00 uur. Zowel voor luisteraars als het duo zelf is dit goed bevallen en daarom gaan ze hier ook in het nieuwe radioseizoen mee verder. Daarnaast heeft het duo voor drie jaar bijgetekend bij de zender en zijn ze dus de komende jaren nog elke werkdag te horen op Qmusic. Mattie en Marieke zijn op maandag 24 augustus weer terug van vakantie.


Programmadirecteur Dave Minneboo: "Met Mattie en Marieke hebben we een supersterk duo in de ochtend. De chemie tussen de twee en de rest van het team spat ervan af. Luisteraars weten de ochtendshow ook te waarderen, want er worden keer op keer records gevestigd. We zijn dan ook heel trots dat Mattie en Marieke de komende jaren elke werkdag te horen blijven op Qmusic."


Mattie Valk: "Met Marieke kan ik lezen en schrijven. Omdat we twee totaal verschillende personen zijn die wel op een zelfde manier in het leven staan, ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk. En daarom plakken we ook met veel plezier nog een uur aan de ochtendshow vast."


Marieke Elsinga: "Ik zeg vaak dat ik 's ochtends vroeg, wanneer ik na de show de studio uit loop, al meer gelachen heb dan de meeste mensen op een hele dag. Voor mij vat dat precies samen waarom ik dit de komende jaren wil blijven doen met dit fantastische team."


Tot 10:00 uur
Tijdens de coronacrisis is de ochtendshow van Mattie en Marieke met een uur verlengd om beter aan te sluiten op het ritme van de dag van de luisteraars. Normaal duurde de ochtendshow van 06:00 tot 09:00 uur, maar door het extra uur stopt deze om 10:00 uur. Het Foute Uur wordt daarna aansluitend door dj Menno Barreveld gepresenteerd.

 

1931596064_MattieenMariekeOchtendshow-team(fotoQmusic).png.e9c375cf7b6958b5b245f8ac05aa8670.png
Afbeelding: Het hele on airteam van de ochtendshow (v.l.n.r.: Mattie Valk, Tom de Graaf, Anne-Marie Rozing, Marieke Elsinga en Joe Stam) (foto Qmusic)


Komende jaren
Zowel Mattie en Marieke als Qmusic hebben aangegeven de komende jaren graag verder te gaan met de ochtendshow. Daarom tekenen de twee dj's bij voor de komende jaren. Ook nieuwslezer Anne-Marie Rozing en de andere personality's uit de ochtendshow, Tom 'van de Intercom' de Graaf, Joe 'Stagiair van de show' Stam zijn de komende tijd te horen in de ochtendshow die record na record verbreekt op Qmusic.

 

Groei ochtendshow
De ochtendshow met Mattie en Marieke is al sinds de start in september 2018 stevig aan het groeien. Al 22 aaneengesloten maanden noteert de ochtendshow groei ten opzichte van het jaar ervoor. Afgelopen meetperiode werd met een marktaandeel van 18% ook nog eens het allerhoogte marktaandeel ooit behaald voor dit tijdvak op Qmusic.
 

Afbeelding: Mattie Valk en Marieke Elsinga (foto Qmusic)

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.