Jump to content

Ruben Nicolai en Lars Boom op De Perstribune van MAX


de redactie

259 views

Zondag 30 augustus zijn presentator Ruben Nicolai en oud-wielrenner Lars Boom te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12:00 en 14:00 uur bij MAX op NPO Radio 1. Ze worden ontvangen door het nieuwe presentatieduo Margreet Reijntjes en Aashna Sewpersad.


Ruben Nicolai, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12:00 en 13:00 uur, is het komende televisieseizoen onder meer te zien in het nieuwe programma De Erfgenaam. Daarin gaat hij op zoek naar nabestaanden op wie nog een erfenis ligt te wachten. Nicolai, die bij het grote publiek doorbrak als een van de Lama’s, werkt sinds 2015 voor RTL waar hij programma’s presenteert als RTL Boulevard, Lego Masters en The Masked Singer.


Lars Boom, de sportgast in het tweede uur tussen 13:00 en 14:00 uur, stopte afgelopen jaar definitief met wielrennen. Boom werd onder meer Nederlands kampioen op de weg, wereldkampioen veldrijden én hij won op imposante wijze een kasseienetappe in de Tour de France van 2014. Momenteel is Boom prestatiemanager bij de wielerploeg van Marianne Vos.


In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden, met dit keer onder andere aandacht voor het tienjarig jubileum van De Perstribune. Daarnaast wordt De Perstribune zondag voor het eerst gepresenteerd door het nieuwe presentatieduo: Margreet Reijntjes en .


De Perstribune: zondag 30 augustus 2020 van 12:00 tot 14:00 uur bij MAX op NPO Radio 1.


Afbeelding: Aashna Sewpersad en Margreet Reijntjes (foto Janita Sassen - MAX)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.