Jump to content

Oog spreekt ministersploeg Rutte III


de redactie

213 views

Vanaf zaterdag 9 januari spreken presentator Wilfried de Jong en politiek verslaggever Wilma Borgman in NOS Met het Oog op Morgen elke zaterdag uitgebreid met bewindspersonen van het kabinet Rutte III. In deze gesprekken blikken de ministers en staatssecretarissen terug op de bijna afgelopen regeerperiode, op hun eigen functioneren en op dat van hun collega's. 

 
Waar zijn ze vooral tevreden over, wat had anders gemoeten? Met welke collega in het kabinet konden ze het goed vinden? Met wie kruisten ze het liefste de degens en waarover dan? Welke impact heeft de coronapandemie gehad op hun werk? En wat betekent vier jaar regeren voor hun persoonlijk leven? De eerste gast is minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken & Werkgelegenheid. 


De gesprekken duren in elk geval tot aan de verkiezingen en zijn ook te volgen via themakanaal NPO Politiek.
 

In 2017 maakte Wilma Borgman samen met Max van Weezel een serie radiogesprekken met alle hoofdrolspelers uit het kabinet Rutte II. Die gesprekken werden gebundeld in het boek "Vrienden tegen wil en dank". 


NOS Met het Oog op Morgen: dagelijks van 23:00 tot 24:00 uur, NPO Radio 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.