Spring naar bijdragen

Mattie en Marieke komen met 'Vaccinerende Podcast'


de redactie

1087 weergaven

Nu heel Nederland vaccinaties krijgt, komt het team van de ochtendshow van Qmusic met 'Mattie & Marieke, De Vaccinerende Podcast'. Na de vaccinatie moet iedereen 15 minuten wachten om ernstige bijwerkingen uit te sluiten. Een tijd die Mattie, Marieke en het team opvullen met een vrolijke podcast.


Tijdens de podcast horen de zojuist gevaccineerden naast Mattie Valk en Marieke Elsinga ook nieuwslezer Anne-Marie Rozing, regisseur Tom 'van de Intercom', en Joe 'Stagiair van de Show'. Zij brengen luchtig vermaak in een spannende tijd: allemaal krijgen ze één minuut om de luisteraar zo goed mogelijk te entertainen. De een doet dat met leuke feitjes, de ander met 'ASMR', waarbij een fijn gevoel opgeroepen wordt door te fluisteren en fijne geluiden te maken.


Mattie Valk vertelt: "Na een lang verwachte vaccinatie komt een moment waarbij je even niks mag of kan, in een saai hokje op een prik-locatie. Dat moment vullen wij graag op met wat vrolijkheid." Marieke Elsinga vult aan: "We beloven dat de 15 minuten die je moet wachten voorbij vliegen. De podcast heeft niet voor niets de naam 'vaccinerend' te zijn."


Mattie & Marieke, De Vaccinerende Podcast is te beluisteren via Qmusic.nl, in de Qmusic app en via de andere podcast-platforms, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.


Afbeelding: Mattie Valk en Marieke Elsinga (foto Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.