Spring naar bijdragen

538 geeft hoogste jackpot ooit weg: €100.000,-


de redactie

1017 weergaven

Radio 538 geeft een recordbedrag van €100.000,- weg aan één van haar luisteraars. Nooit eerder keerde het radiostation zo’n hoog geldbedrag uit. Luisteraars moeten daar natuurlijk wel iets voor doen. Aan hen de taak om de stemmen van vier bekende nationale en internationale sterren te herkennen. Een pittige opgave, aangezien iedere ster één woord van 'Win Met De Zin' uitspreekt en dus maar een fractie van een seconde te horen is. De luisteraar die alle vier de stemmen weet te herkennen, wint de allerhoogste jackpot van maar liefst een ton. Daardoor is het radiospel spannender dan ooit. ‘Win Met De Zin’ is vanaf maandag 1 maart te horen op Radio 538.


538-dj Frank Dane werd vanochtend tijdens zijn radio-uitzending verrast toen een mysterieuze ton de studio in werd gereden, vergezeld door een beveiliger die het voorwerp met zijn leven bewaakte. Een aftelklok verscheen en zenuwslopende uren volgden. De dj's van 538 probeerden de beveiliger om te praten en in de buurt van de ton te komen, maar slaagden daar niet in. Toen de klok tijdens het programma van dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op nul kwam te staan, maakte de beveiliger plaats en kreeg Lantinga de eer om de ton open te breken. Het mysterieuze voorwerp bleek de hele dag symbool te staan voor de ton aan euro’s die het radiostation gaat uitkeren. Bekijk hier de beelden uit 'De 538 Ochtendshow' en hier de beelden uit 'De Coen en Sander Show'.


‘Win met de zin’ spannender dan ooit
Vanaf maandag 1 maart zitten luisteraars van 538 aan de radio gekluisterd. Één zin, vier woorden; uitgesproken door verschillende nationale en internationale sterren. Zodra luisteraars denken te weten van wie de stemmen zijn, kunnen zij meespelen door op de knop in de gratis 538-app te drukken. Iedere werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur krijgen zij een paar keer de kans om een poging te wagen. Na iedere poging laat de jury weten hoeveel stemmen goed zijn, maar niet welke. Om luisteraars een beetje op weg te helpen, worden er in de week van 22 februari op verschillende manieren hints gegeven die hen dichterbij één van de stemmen brengen. Luisteren loont: door aan de radio gekluisterd te zitten, komen luisteraars het snelst bij de oplossing en de €100.000,-.


‘Win Met De Zin’ is vanaf maandag 1 maart iedere werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur te horen op Radio 538.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.