Spring naar bijdragen

Ruud en Olcay gaan nu echt de strijd met elkaar aan in KRO-NCRV’s Wild in het weekend: Ruud vs Olcay


de redactie

627 weergaven

Ruud de Wild en Olcay Gulsen gaan nu echt de strijd met elkaar aan in het KRO-NCRV programma Wild in het weekend: Ruud vs Olcay. Vanaf 5 maart hoor je elke vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur op NPO Radio 2 hoe ze het tegen elkaar opnemen. In vier afleveringen worden de luisteraars getrakteerd op grappige spelletjes, actualiteiten, muziek en veel ‘relationeel geweld’ tussen Ruud en Olcay. Ze spelen allebei voor een goed doel en worden bijgestaan door bekende Nederlandse duo’s. Wild in het Weekend zou eigenlijk in november 2020 te horen zijn, maar is toen uitgesteld omdat zowel Olcay als Ruud corona hadden opgelopen.
  
Hilarische spellen in een coronaproof jasje
De coronatijd heeft impact op ons allemaal. Kroegen zijn dicht, samen sporten is lastig en thuis bezoek ontvangen is opeens niet meer vanzelfsprekend. Nederland mist het sociale contact. Ruud en Olcay springen in dat gat en maken nieuwerwetse gezelligheid: ze spelen spellen met én tegen elkaar, om geld in te zamelen voor het goede doel. Elke week strijden er twee bekende Nederlanders mee met Ruud en Olcay. In de eerste uitzending, op vrijdag 5 maart, zijn Guus Meeuwis en Manon Meijers te gast.
 
De rol van de luisteraar
Wild in het weekend: Ruud vs Olcay is niet alleen live via de radio te volgen: voorafgaand aan de uitzending kun je via social media meegenieten van de competitieve strijd. Daarnaast speelt de luisteraar een belangrijke rol, want competitie tussen Team Ruud en Team Olcay is niet compleet zonder publiek vanuit huis. Luisteraars kunnen elke week bepalen wie van het bekende duo in het team van Ruud komt en wie in het team van Olcay. En elke uitzending zal de luisteraar live in de uitzending kunnen helpen bij de strijd tussen Ruud en Olcay. Ruud de Wild: ‘’Toen ik vorig jaar met Olcay in thuisquarantaine moest, waren we tot elkaar veroordeeld. We zijn dol op spelletjes, maar niet op verliezen. Daarom gaan we nu totaal vrijwillig deze ultieme strijd aan, waarbij heel Nederland op de voorste rij zit. We hebben elkaar opnieuw ontdekt en dat smaakt naar meer’’.
 
KRO-NCRV’s Wild in het weekend: Ruud vs Olcay hoor je op vrijdag 5, 12, 19 en 26 maart tussen 16:00 en 18:00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2.


Afbeelding: Olcay Gulsen en Ruud de Wild (KRO-NCRV / Wessel de Groot)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.