Jump to content

Qmusic lanceert Q-top 500 van de '80s


de redactie

520 views

Met de revival van de vrolijke beats en synthesizerdeuntjes in hits van onder anderen The Weeknd en Dua Lipa, zijn de jaren '80 een van de belangrijkste invloeden van de huidige hitmuziek. Qmusic lanceert daarom de Q-top 500 van de 80's, die van 3 tot en met 6 mei te horen is.


Toto met Africa, Aha met Take On Me', of Don't Stop Believin' van Journey. Ze worden veelvuldig gedraaid op hippe feestjes en keren steevast terug in het Foute Uur. Reden genoeg om een heel nieuwe hitlijst te wijden aan het decennium waarin de Personal Computer, de smiley, de pinpas en de Nintendo Game Boy het levenslicht zagen. Want hoewel lang niet alle Qmusic-luisteraars veel herinneringen hebben aan het tijdperk, is de muziek terug van eigenlijk nooit weggeweest. Queen, ABBA, Elton John, Prince, U2 en Madonna, allemaal scoorden ze hit na hit in de jaren 80.


Luisteraars konden hun favorieten doorgeven op Qmusic.nl en in de Qmusic-app. Aan de hand daarvan wordt de Q-top 500 van de 80's samengesteld, die van 3 t/m 6 mei te horen is. De top 10 blijft geheim tot het einde, de rest van de lijst is vanaf nu te zien op Qmusic.nl.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...